хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Боротьбу з окупантами потрібно продовжувати

Євромайдан не можна розпускати після саміту у Вільнюсі, - Олег Соскін  
28 ноября 2013

 У Вільнюсі розпочався саміт Східного партнерства, який завершить свою роботу 29 листопада. Чимало активістів Євромайдану, який зібрався у Києві і десятках інших міст України, вагаються, чи потрібно продовжувати акції протесту після 29 листопада, чи розпустити Євромайдан.

Зокрема, запропонував розпустити Євромайдан колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. «Після проголошення результату треба розійтися, а потім вирішувати це більшими силами, щоб був не тільки майдан, і студентський страйк, який нині є частковим, а й страйк бізнесменів, перекриті дороги і заблокований парламент», - сказав він в інтерв’ю Zahid.net.
Однак, зрозуміло, що якщо зараз розпустити Євромайдан, то тоді вже ніхто нікого не підніме. висловлювання Юрія Луценка– це провокація. В історії уже був піп Гапон, який водночас був священиком і провокатором, агентом царської охранки. Але відомо, чим закінчив Гапон – його повісили, коли йому було 36 років.
Отже, якщо розпустити зараз Євромайдан, то потім всіх найбільш активних учасників Євромайдану дома виловлять і схоплять поодинці. Тому розпускатися після саміту у Вільнюсі не можна, натомість треба переходити до формування єдиного страйкового комітету. Необхідно, щоб найбільш активні представники Євромайдану утворили постійну діючу робочу раду. І зараз, як ми вже підкреслювали, необхідно  посилювати тиск на режим стаціонарного бандита. В першу чергу треба здійснити блокаду найбільш агресивних міністерств – Міністерства внутрішніх справ, Міністерства освіти і науки, Міністерства інфраструктури, розставивши біля кожного з них блокпости по 2-3 тисяч добровольців.
Олег Соскін, професор, директор Інституту трансформації суспільства

9

Коментарі

129.11.13, 14:18

Україна без овоча?