хочу сюди!
 

Лариса

51 рік, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Міст

Це було не так давно. Двоє братів, які жили в сусідніх садибах, якось посперечались. Це була перша серйозна суперечка, яка трапилася за сорок років, відколи вони разом, пліч-о-пліч, обробляли свої поля, ділячись технікою і обмінюючись зібраним врожаєм та іншим добром.
І раптом ця довга і плідна співпраця припинилась. Усе почалось з маленького непорозуміння і дійшло до великої суперечки між ними, аж поки не вибухнула сварка із взаємним обміном гострими словами, після якої були тижні мовчанки.
Одного разу хтось постукав у двері до Луїса. Відчинивши, він побачив чоловіка із столярним інструментом.
-Я шукаю роботу на декілька днів,-сказав чужинець,-можливо, у вашій садибі треба щось полагодити, я міг би стати вам у пригоді.
-Так,-відповів старший брат,-я маю для вас роботу. Погляньте-на тому боці потічка стоїть садиба, там живе сусід, насправді це мій молодший брат. Ще минулого тижня між нами була прекрасна лука, а він узяв бульдозер і повернув русло потоку так, щоб він нас розділяв. Можливо, він зробив це, щоб мене розізлити, але я йому влаштую щось краще. Бачите цю гору дерев'яних відходів поряд зі стодолою? Хочу, щоб ви збудували огорожу заввишки два метри, ніколи біьше не хочу його бачити!
Столяр сказав йому:
-Гадаю, що розумію вашу ситуацію. Покажіть мені, де є гвіздки і палиця, щоб робити ямки для стовпів, і я здам вам роботу, якою ви будете задоволені.
Старший брат допоміг столяру зібрати усі необхідні матеріали і пішов із садиби на решту дня, щоб зробити закупи в місті
Столяр важко працював цілий день, вимірював, пиляв, забивав гвіздки...
На заході сонця, коли іермер повернувся, столяр якраз зпкінчив свою роботу. Побачивши її, фермер витріщив очі і роззявив рота.
Жодного двометрового паркана не було. Замість цього над потічком стояв міст, який з'єднував обидві садиби. Це був справжній витвір мистецтва, з поручнями та іншими оздобами.
У цей момент його сусід, молодший брат, вийшов із своєї садиби й, обійнявши брата, сказав йому:
-Ти -велика людина, ти збудував цей прекрасний міст після всього, що я тобі заподіяв і наговорив!
І тоді брати помирились. Аж тут вони побачили, що столяр збирає свої інструменти.
-Ні, зачекай, залишися ще на декілька днів! У мене для тебе багато задумів,-сказав старший брат до столяра.
-Я б з радістю залишився,-відповів столяр,-але...мені треба збудувати ще стільки мостів!

Росаріо Гомес
2

Коментарі