хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Благословення

Моя мама часто розповідала таку історію:
Була собі багата молода жінка, яка мала все: чудового чоловіка, прекрасних дітей, роботу, яка дарувала їй велику радість, дружню сім'ю. Дивним було те, що їй не вдавлось все це поєднувати-робота і справи забирали у неї увесь час, і її життя було у чомусь збитковим.
Якщо робота в неї забирала багато часу, тоді вона віднімала його в дітей, якщо виникали проблеми, вона переставала приділяти увагу чоловікові...
І таким чином люди,яких вона любила, завжди були залишені на потім. Аж поки одного дня її батько, мудрий чоловік, не зробив їй подарунок-надзвичайно дорогу і рідкісну квітку, яка існувала у світі лише в одному екземплярі. Він сказав їй:
-Доню, ця квітка тобі допоможе, навіть більше, ніж ти собі уявляєш! Тобі потрібно буде її поливати і підрізати час від часу, а також іноді розмовляти з нею, і вона віддячить тобі цим чудовим ароматом і цими дивовижними квітами.
Батьків подарунок зворушив жінку, бо квітка і справді була незрівнянної краси.
Але минав час, виникли проблеми, робота поглинала весь її час, і її стиль життя, який продовжував бути дуже хаотичним, не дозволяв їй піклуватися про квітку.
Вона приходила додому, дивилась на рослину,що й далі була вкрита квітами, які не виявляли ознак слабкости чи смерти, вони виглядали й далі красивими й запашними. Тоді вона проходила повз квітку.
Аж одного дня, ні з того, ні з сього, квітка померла.
Жінка прийшла додому і її охопив жах!
Квітка була мертвою, її корінь засох, квіти поопадали, а листя пожовкло.
Вона довго плакала, а потім розповіла батькові про те, що сталось. Тоді батько відповів:
-Я передбачав, що так і трапиться, але не можу дати тобі іншої квітки, бо такої, як ця, більше не існує, вона була єдиною, так само, як єдиними є твої діти і твій чоловік-твоя сім'я.
Усі благословення, якими Бог тебе наділив, ти повинна навчитись "поливати і підрізати", піклуватись про них, бо, як і квітка, почуття також помирають.
Ти звикла, що квітка завжди тут, завжди розквітла, завжди пахуча, і забула, що за нею потрібно доглядати.
Доглядай за людьми,яких ти любиш!
Завжди пам'ятай про цю квітку, бо Божі Благословення є такими, як і вона, Він нам їх дає, але ми повинні про них піклуватися.

Росаріо Гомес
5

Коментарі

15.12.15, 10:48

мудрий батько

    25.12.15, 10:51Відповідь на 1 від Merovingian

    мудрий батькотак.