Вид:
короткий
повний

Просвіта

***

  • 21.09.14, 19:47

Из разговоров со многими специалистами по экономике и вообще по ситуации в Украине: к осени (ноябрь) Украина станет банкротом. Тупо не будет денег ни на что. Реформы так и не начались. Система региональных поборов, созданная еще Януковичем, так и не демонтирована. Коррупция продолжается едва ли не в больших масштабах.

Власти в Киеве надеются на помощь Запада и ждут результатов выборов в Раду. А пока тихонько продолжают доить эту корову: ну не пропадать же добру пока суть да дело...

Порошенко реально управляет пятидесятикилометровой зоной вокруг Киева. Регионы де-факто абсолютно самостоятельны, т.е. федерализация Украины - это данность, не учитывать которую уже невозможно.

Почти все олигархи обзавелись частными армиями. Некоторые из них финансируют свои батальоны вскладчину (разбились по интересам). Это теперь тоже данность: общая численность и боеспособность частных армий на Украине сильно превосходит собственно армию, финансируемую на налоги и подчиняющуюся т.н. законным властям.

Еще месяц промедления и Украина упадет в руки Путина как перезрелый плод. Запад даже будет ему благодарен за то, что он поставит под контроль эту утратившую признаки государства территорию.

Это я так, для баланса. Чтобы вы (после последнего моего поста) не пришли к выводу, что я безоглядный позитивист.

Украинцы! Очнитесь: вам скоро пиздец!

ubub

  • 20.09.14, 20:47

Ну вроде все уже отметили теплый прием Порошенко в Конгрессе США, добавлю и от себя. Это было красиво, это было масштабно и это уже было...
Это Ющенко, смотреть с 16.00 минуты:
http://www.c-span.org/video/?186162-1/ukrainian-president-address
А это президент Афганистана Хамид Карзай (тоже с 16.00 минуты):
http://www.c-span.org/video/?182285-1/afghan-interim-president-address
Ли Куан Ю там принимали на много скромнее и не на заре его премьерства, а в 1985, когда Сингапур уже состоялся как государство, Ли Куан Ю возглавлял это государство уже 26 лет ! 
Так вот лично мне кажется, что лучше бы Порошенко там рукоплескали скромно и через 26 лет потому, что сила аплодисментов и размах приема обратно пропорционален успешности государства, как показывает статистика, а она вещь упрямая.

Цікаві факти про цукор

  • 20.09.14, 19:30

Чи знаєте ви, що:

Цікаві факти про цукор

  • У Індії ще 2000 років тому виробляли кристалічний цукор з очерету. Коли Олександр Македонський дістався до індійської території, він був здивований процесом отримання меду без використання бджіл (тобто, штучного меду з цукру).
  • Вживання зайвої кількості цукру може привести до появи зморшок через те, що цукор відкладається про запас в колаген шкіри, роблячи її менш еластичною. Хороша новина – якщо зменшити споживання цукру, то цей процес повертає назад.
  • Ви можете за один присід з’їсти 16 кубиків цукру? А знаєте, що в 500 мл кока-коли знаходиться еквівалент 16 кубиків цукру, і при її вживанні увесь цей цукор в розчиненому виді потрапляє у ваш шлунок.
  • Один з видів цукру – гліколевий альдегід — був знайдений навіть в скупченнях міжзоряного пилу за мільярди кілометрів від нашої планети. При його реакції з іншими видами цукру утворюється рибоза – основа ДНК і РНК, речовин, які є в будь-якому живому організмі. З цього можна зробити два припущення. Перше – життя на Землі могло зародитися саме при взаємодії компонентів такої пилової хмари, і друге – можливо, життя є не лише на Землі.
  • Цукор взагалі є паливом у прямому розумінні слова. Для багатьох організмів на Землі перетворити в енергію найпростіше який-небудь різновид цукру. Вже створені органічні паливні елементи, які готують на заміну звичайним акумуляторам в ноутбуках, мобілках тощо, і вони використовують саме солодкий розчин. Можливо, в найближчому майбутньому ви зможете заправити свій мобільний кока-колою у будь-якому магазинчику.

«Рідна країна»

***

  • 19.09.14, 09:40

Сергій Кузьменко, народний депутат, донедавна член Партії регіонів, відучора - губернатор Кіровоградщини. Ще взимку Сергій Кузьменко був відповідальним за постачання тітушок з Кіровоградщини у Київ. Він закуповував їм білі каски та оранжеві будівельні рукавички - щоб впізнавали одне одного. Вже навесні пан Кузьменко, який 22 лютого гордо вийшов з Партії регіонів, піарився на похороні героїв, загиблих у АТО... Ще кілька місяців і президент Порошенко підписується під його губернаторством. Схоже, Порошенко готується до того, що йому знадобляться тітушки.

***

  • 18.09.14, 10:08

"Блажен муж, который не ходит на совет нечестивых и не стоит на пути грешных и не сидит в собрании развратителей..." - подумала я и не пошла на сессию Херсонского городского совета.

Вы там радуетесь, что кого-то засунули в бак? А почему именно его? А знаете, кому и сколько заплатить, чтоб туда засунули вас? Я знаю.

А знаете, кто их херсонских политических мразей уже попристраивался в новые партии с прицелом на следующие выборы? Я знаю.

А знаете, сколько стоит заставить любого херсонского журналиста написать про вас гадости, пусть это и будет откровенная ложь? Я знаю.

А знаете, кто в Херсоне был смотрящим от Януковича, а теперь рейдерит понятие майдана, внедряя за бабло своих людей в националистические структуры? Я знаю.

А знаете, что некоторые якобы националисты, которые пишут в личку, забывают отключить геолокацию и можно увидеть, что они пишут прямо из здания СБУ? Я знаю.

А знаете, что у вас в голове помещается одновременно пост Геращенко о том, почему мы проиграли войну, и посты Порошенко о победе? Я знаю.

Поверьте, я не могу прекратит истерику. Ибо это не истерика. Это обычный анализ происходящего вокруг пиздеца.

Було...

  • 15.09.14, 15:04

Було ...все для людей...

стало... самопоміч (поможи собі сам).

Боротьба з корупцією.

  • 15.09.14, 14:37

Любі друзі та шановні читачі. Ви будете сміятись, але знаменита борчиня з корупцією Тетяна Чорновол, яка недавно біля Кабмінівського туалету роздерла писок міністру Кабінету Міністрів України Остапу Семераку, обвинувативши його в потуранні корупції, вже балотується разом з Семераком до Верховної Ради. Ці два високі достойники йдуть пліч-о-пліч до парламенту по одному списку від так званої партії «Народний Фронт». Вона – на 2-му місці, він – на 33-му.

А на 11-му місці в списку «НаФ» - нинішній міністр юстиції Павло Петренко, якого чесна та принципова антикорупціонерка три тижні тому називала на блозі «Української правди» гієною – разом з тим же Семераком. Ось, будь ласка:

http://blogs.pravda.com.ua/authors/chornovol/53fca510f02d3/

Ці ниці люди, виявляється, скористались загибеллю Микола Березового, чоловіка Чорновол, щоби створити «ще один орган, що буде "бомбити" бізнес і поховає боротьбу з корупцією в Україні». Не витримавши такої наруги над своєю правосвідомістю та незаплямованим сумлінням, Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики, смачно плюнувши, хлопнула дверима Кабміну, де з 5 березня отримувала на халяву зарплатню в розмірі 13 тис. грн. на місяць.

Як розповідають обізнані люди, Чорновол грюкала дверима та шкарябала Семераку мармизу, перебуваючи в глибокому переконанні, що разом зі своїм спонсором Пашинським буде балотуватись до Верховної Ради по списку «Блоку Юлії Тимошенко». Але Пашинський раптом покинув качанівську голубку й перекинувся до передвиборного піар-проекту Яценюка «Народний Форнт». Тож пані Чорновол, яка себе оголосила совістю української нації, довелось йти вслід за своїм благодійником - у компанію до гієн. А також красуватись разом з Євгеном Червоненком, якому в березні розтрощила приватний вертоліт «з метою подолання корупції» і якого обливала словесним лайном на телебаченні. Тепер вони товариші по партії, колеги по боротьбі з корупцією й разом крокують до омріяних депутатських мандатів.

До речі, дуже рекомендую для перегляду цей чудовий сюжет, що характеризує рівень внутрішньопартійної дискусії серед лідерів «Народного Фронту» - Тетяни Чорновол і Євгена Червоненка:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iO7XrC4A-AA

Зрозуміло, що розтоптати свої принципи народна героїня вирішила зовсім не через давню мрію отримати затишне місце під куполом. А виключно з метою знищити гідру корупції безпосередньо в її кублі. Тому сподіваємось, що невдовзі після виборів Тетяна Миколаївна обладнає собі стаціонарну засідку біля чоловічого туалету в будинку Верховної Ради, звідкіля буде натхненно полювати на своїх однопартійців.

***

  • 15.09.14, 14:11

СИН ПРЕЗИДЕНТА ПЕТРА ПОРОШЕНКА ОЛЕКСІЙ СТАВ ЧЛЕНОМ ЦЕНТРАЛЬНОЇ РАДИ ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА»

Яник та Саша Стоматолог дружно зблідли від поваги та заздрощів.

Мої вам щирі співчуття.

Зрозуміло, що ТАКЕ вам не могло наснитись навіть в страшному сні.

***

  • 15.09.14, 11:17