Вид:
короткий
повний

Просвіта

)))))

  • 15.09.14, 10:24

===Igor Burdyga

Судя по спискам, спикером новой Рады следует досрочно назначить Савика Шустера.

Только ему удавалось как-то контролировать всю эту пиздобратию.===

===Юрий Дудкин

Сын президента Петра Порошенко Алексей вошел в центральный совет партии «Блок Петра Порошенко».
Так против чего стоял/лежал майдан?
Против Саши-стоматолога?
Ню..ню...)) ====

===Mustafa Nayyem

О ЗАРПЛАТЕ. Депутатского оклада (6 500 грн) недостаточно, чтобы прожить в Киеве. А всех моих сбережений и неполученных гонораров, по моим подсчетам, хватит максимум на 7-8 месяцев. Всякого рода «фракционные доплаты за лояльность» и «платные услуги» я не рассматриваю как возможность заработка. Поэтому, во-первых, МЫ ПОДНИМЕМ ВОПРОС ОБ ОТМЕНЕ УРЕЗАНИЯ ДЕПУТАТСКОЙ ЗАРПЛАТЫ.===

"А шо, в Раді ще й зарплатню платять?! А я думав - дали мандат, і крутись як хочеш !" 

Діагноз суспільству????

  • 15.09.14, 10:14

23.02.2014
Андрій Баштовий: Чи може бути Юлія Тимошенко прем'єр-міністром?
Ігор Луценко: На мою думку, ні. Тому що людина, яка, по-перше, була замішана у корупційних діяннях менших масштабів, але такого ж по змісту як Янукович свого часу...


Фото від 14.09.2014

Що ж так змінилося?

https://www.youtube.com/watch?v=rMtuJ-9fKgM&feature=youtu.be&t=42m11s


"ЛІКБЕЗ. Історичний фронт"

  • 12.09.14, 15:30

Запрацював новий історичний сайт, який ставить за мету спростування історичних стереотипів і міфів, що нав’язує російська пропаганда.

У епіцентрі інформаційних атак російських пропагандистів опинилося українське минуле, - вважають історики, які заснували проект "ЛІКБЕЗ. Історичний фронт".

Це сайт, де зібраний перелік міфів, стереотипів та спотворень, на яких ґрунтується російська історична антиукраїнська пропаганда: щодо території країни, Новоросії, "бандерівців" і "колабораціоністів".

Як розповів автор та координатор проекту "ЛІКБЕЗ. Історичний фронт" Кирило Галушко, відповіді на кожен міф підготовлені провідними фахівцями істориками з наукових та освітніх установ Києва та інших міст України.

http://likbez.org.ua/

***

  • 11.09.14, 10:02

Країна абсурду. А тепер – ще й безпросвітного абсурду. Повертаємося в дрімучі 90-і роки і запасаємося свічками й гасовими лямпами. Населенню будуть відключати електрику зранку і ввечері. Це буде високомотивована акція з присмаком «чого тільки не зробиш заради України»…

А тепер – серйозно.

Вся українська енергетика – приватизована. Якщо нічого не помінялося за останній час, то акції УСІХ обленерго – у руках 5-7 людей.

Ахметову повністю належить Київенерго (72%), Донецькобленерго (70%), Дніпрообленерго (51%) і Крименерго (50,1%).

Братам Суркісам належить Львівобленерго (89%) і Прикарпаттяобленерго (88%), а також 17% Запоріжжяобленерго.

Юрій Бойко є власником Волиньобленерго (75%).

Коломойський є співвласником Полтаваобленерго (49%), Чернігівобленерго (37%), Сумиобленерго (34%), Тернопільобленерго (20%) і Запоріжжяобленерго (6%).

Усе решта належить Росії.

Російському бізнесменові Констянтину Григоришину належать Луганське енергетичне об’єднання (100%) і Вінницяобленерго (72%), а також 49% Полтаваобленерго, 37% Чернігівобленерго, 34% Сумиобленерго, 30% Харківобленерго, 27% Черкасиобленерго, 21% Волиньобленерго, 20% Тернопільобленерго, 12% Крименерго, 6% Запоріжжяобленерго.

«Цвях» програми – російська структура VS Energy, яка належить «лужниковской группе» під орудою Бабакова і Спектора. Вони є власником Кіровоградобленерго (94%), Житомиробленерго (91%), Севастопольенерго (92%), Херсонобленерго (90%), Київобленерго (89%), Рівнеобленерго (85%). А також – 50% Закарпаттяобленерго, 48% Одесаобленерго, 45% Чернівціобленерго, 19% Хмельницькобленерго, 13% Миколаївобленерго.

Погодьтеся, дуже цікавими виглядають аргументи про те, що «заради України» (дуже модна останнім часом відмазка) можна і в темряві посидіти.

Ідемо далі.

Україна стабільно входить в 20-ку найбільших країн світу за обсягом виробництва електроенергії. Більше того, Україна постійно часу була серйозним експортером електрики. Отже, економити на електриці має країна, яка продає цю саму електрику за кордон (майже 5 млрд кіловат за останні півроку).

Супутнє питання. Український народ повинен запасатися свічками – тоді як досі Україна забезпечує струмом окупований Крим, щоб, боронь Боже, бабульки, які скандували «Рассея! Рассея!» і спалювали українські паспорти, могли безперешкодно дивитися улюблене телебачення.

І це ще не все.

Виявляється, в розпал україно-російсько війни в серпні-місяці два російські власники обленерго отримали в Україні кредити на 228 млн грн. Ідеться про "Вінницяобленерго", яка належить Григоришину, і "Херсонобленерго", яке належить російській VS Energy.

А ви економте, дорогі українці, економте…

***

  • 11.09.14, 09:55

Спостерігаю дивне. Люди подекуди уже не дуже хочуть правди - вони хочуть спокою. Нам нав'язують законсервовану війну під виглядом латентного напівмиру. І комусь дуже хочеться вірити, що, може, так воно й правильно. А хтось взагалі живе так, ніби його то не торкається. Але від того, що ховаєш голову під подушку, мир не настає. Він настане тільки тоді, коли ми ясно будемо бачити, де брехня, хто нас дурить і в якому місці. Під якими б втішними лозунгами чи шоколадними соусами брехня не подавалася, її все одно на правду перетворити не можна. Цукерка брехні, хоч і загорнена в милу обгортку, бридка і огидна на смак. Бо її післясмак - тисячі життів наших синів, наших кращих, дорогих, незабутніх... за якими душа стогне і плаче, і уже нічого змінити неможливо... А тим часом орди брехливих нечестивців, руки яких по шию обагрені кров'ю патріотів, збирають свої зграї, об'єднуються блоком і з новими силами рвуться до верховного корита. А Україна, що втратила і поховала тисячі своїх дітей, зраджена, понівечена і роздерта на шматки злодіями-поганцями, все одно не здається... Ридає, стогне, але збирає себе в єдиний сталевий кулак. Тремтіть, вороженьки. Гряде гнівна, сильна, невблаганна й безкомпромісна Україна. І за нею БУДЕ остаточна ПЕРЕМОГА. Альтернативи у нас немає.

***

  • 07.09.14, 20:51

Вибачте, пост 18+.

Вчора на з"їзді "Свободи" показали кадри, зняті три дні тому під Іловайськом.
Не знаю, де вони там зняті, але я думав, що ригати буду прямо на підлогу Дому кіно.

Трупи. Багато трупів. 
Не просто мертві люди, а якийсь ад.
Обгорілі. Без рук і ніг. З вивернутими кишами. Роздуті від спеки. З розкуроченими обличчями.
На камуфляжах (де вони не згоріли) помітні сліди належності до сил АТО.

І їх десятки, якщо не сотні.
Людина, яка показувала мені ці знімки, сказала, що їх не дають звідти вивезти. Лежать - не то для устрашенія, не то для ще чогось.
Десятки, якщо не сотні українців. Обгорілих. З кишами. Ітд.

Я вчора подумав, що моє життя чітко поділиться на ДО того, як я ці фотки побачив, і ПІСЛЯ того.
Що поки ЦЕ триває, я не зможу сміятися, теревенити з дружиною ні про що, зустрічатися з друзями за пивом.

Ну, але потім повернувся додому, мені посміхнувся син, виявилося, що це все я можу.
Але ці фотки - це реальність. Я їх пам"ятаю, і вони повертаються флешбеками.

І у мене є величезна підозра, що коли це все кінчиться, ВСІЙ КРАЇНІ потрібні будуть послуги психотерапевтів, як мінімум.

***

  • 07.09.14, 20:45

Я, нарешті, вкурив «план Порошенка». Читаю пунт шостий «Протоколу за підсумками консультацій з окупантами та терористами», підписаного в Мінську особами з невідомо якими повноваженнями: «п.6. Принять закон о недопущении преследования и наказания лиц в связи с событиями, которые имели место в отдельных районах Донецкой и Луганской областей».

Я, звісно, давно знав, що Петро Олексійович слабий на голову, але ж не думав, що настільки. Ні, я цілком припускаю, що цей ушльопок міг видати таємний Указ про уповноваження Л.Кучми на підписання міждержавних угод. Я цілком припускаю, що цей барига вважає, що якщо він випустить на волю вбивць, ґвалтівників, злодіїв та диверсантів, Путін забере свої війська з України. Але я не розумію, як людина, яка пише в автобіографіях, що вона є кандидатом юридичних наук, погоджується на підписання якихось там "протоколів", які зобов’язують Верховну Раду України прийняти той чи інший закон.

Так ось, Єгорка Соболєв та його соратники все ніяк не можуть второпати, що Україні потрібен не придуркуватий закон «про люстрацію». Україні, передусім, потрібен Закон «Про імпічмент Президента України». Бо це – єдине, що може втримати всих цих порошенків у рамках якщо не пристойності, то, принаймні, здорового глузду. Бо «мирний план Порошенка» з його «протоколами» й відмовою запровадити правовий режим воєнного часу попри іноземну агресію та окупацію території нашої держави – це пряма підстава для імпічменту.

Повний текст мінського «Протоколу за підсумками консультацій з окупантами та терористами» – на сайті ОБСЄ:

***

  • 06.09.14, 22:44

Сподіваюся, у нього вийде захистити ідеали Майдану. Якщо йому буде хтось заважати, треба попросити Юрія Луценка організувати акцію "Україна - за Кучму!". Будемо боротися!

Наталя Кравчук. Фото на пам'ять. На довгу пам'ять. Лідер акціі "Украіна без Кучми". І тои таки Кучма...