Вид:
короткий
повний

Просвіта

"Хвора" Гопко

  • 23.10.14, 13:14
Яке щастя, що 27 жовтня о 7 ранку маю літак! Матиму час в небі виспатися, а потім 5 днів поглиблено осмислювати світ з гідними людьми з усього світу, слухати топ лекторів в одному з кращих університетів !

Парадокс їхньої люстрації

  • 23.10.14, 10:53

Хто здавна прихильний до війська українського, прочитайте і зробіть висновок. Саме адмірал Кабаненко був скандально звільнений Януковичем із посади заступника начальника Генштабу ЗС ще в грудні 2013 року як настирливий прихильник євроатлантичної інтеграції України. Тепер він ззвільнений нинішними люстраторами як такий, що працював при Януковичу. А щоб якнайболючіше його дістати в списку його поставили першим, хоча по алфавіту його прізвище мало бути в середині цього списку. Приведу тільки один епізод, який я знаю достеменно. Коли тільки починалася російська авантюра по Криму, він, уже будучи звільнений із ЗС, неодноразово звертався не тільки через ЗМІ, а і особисто до керівництва Міністерства оборони і ГШ негайно вивести на зовнішній рейд всі бойові кораблі та інші важливі плавзасоби. Його не послухали. Сказали : ""Не сій паніку. У нас все під контролем". Результат ми всі знаємо.

http://www.day.kiev.ua/ru/blog/politika/pobezhdat-siloy-razuma

Люстрація володимир гройсман

  • 23.10.14, 10:46

ВОЛОДИМИР ГРОЙСМАН

Екс-мер Вінниці, віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва й ЖКГ, корупціонер з обойми Порошенка, злодій з «євроінтегрованим» фейсом, кандидат у народні депутати від «БПП»

– 26 березня 2006 року вінничани довірили своє місто 28-річному Володимиру Гройсману, поклавши надію на його молодість і незаплямованість політичними барвами. Втім, усі «покращення» у місті Гройсман одразу почав робити за допомогою підконтрольних йому фірм і за рахунок міського бюджету втридорога. Гройсман крав все і на всіх: на газифікації, на продажі муніципальної нерухомості за ціною оренди, на видачі ліцензій маршрутникам, на озелененні вулиць, на боротьбі з ринками (просто тиснув ринки конкурентів, залишивши тільки «свої»). Але найбільше він накрав на асфальтуванні: щоб перенаправити максимум бюджетних коштів у належні йому два асфальтних заводи, деякі вулиці асфальтувалися мало не кожні два тижні.

– У 2012 році Гройсман завіз у місто швейцарські трамваї 1952 року виробництва, які вже відробили будь-який мислимий ресурс. Крім того, він присвоїв під свій торгівельний центр (народна назва – «Стіна плачу») понад 3400 кв.м. вулиці – муніципальної невідчужуваної власності! У місті не було такого бізнесмена, якому він не наступив на горло. Та найгучніший скандал, пов’язаний із діяльністю його фірми «Юність», що встановив рекорд із корупції.

– 17 жовтня 2007 року фірмі «Юність», яка належала молодому даруванню – тодішньому меру міста Вінниці Володимиру Гройсману й була оформлена на його батька у Вінницькій філії ПАТ «Кредитпромбанк», був виданий кредит 10 800 000 доларів США на будівництво торгового комплексу «Магігранд». Кредити повинні були бути погашені за два роки, але більша частина виділених грошей переведена у готівку й розкрадена через конвертаційні центри. Худо-бідно торговий центр «Магігранд» був добудований. Та, щоб не віддавати борг, шахраями батьком і сином була розроблена злочинна схема – вивести, легалізувати злочинно здобуте майно через процедуру банкрутства ПП «Юність». За це рішення суддям було передано 50 000 доларів і виділені земельні ділянки. Та «пустощі» Гройсманів не залишилися непоміченими прокуратурою Печерського району міста Києва, яка порушила кримінальну справу за фактом шахрайства в особливо великих розмірах. І тут тато дістав долари і поїхав до столиці. У результаті у липні 2010 році вказану кримінальну справу було закрито.

– З таким «талантом» і товщиною гаманця не дивно, чому представник постмайданівської «нової» влади Володимир Гройсман любить годинники швейцарського виробництва, особливо фірми «Парміджані» (схожі марки коштують від 6 до 15 тис. євро. Але з наворотами, як у Гройсмана – в десятки разів більше). Гройсману подобається відпочивати на гірськолижних курортах Польщі, Словаччини, Австрії. Влітку їздить до Туреччини. Саме в Європі перебував Гройсман під час Євромайдану, коли розганяли студентів у Києві…

– Стрімке кар’єрне зростання – живий приклад повторення помилок «папєрєдніков», що формували владу не за принципом професіоналізму і порядності, а на підставі віри в особисту відданість Батюшці-царю. До речі, кілька років тому глибоке журналістське розслідування із більшості вищенаведених фактів провів Мустафа Найєм – відомий український журналіст та блогер (який був одним з перших, хто 21 листопада закликав українців вийти на Майдан Незалежності, що дало старт Євромайдану). У своїй статті Мустафа так міркував щодо злодіянь вінницького мера: «А я все думаю, що не так з Україною? Виявляється, у неї така жирна злодійкувата совість!»
Нині ж Мустафа Найєм пліч-о-пліч іде на парламентські вибори із Володимиром Гройсманом в одній партії! Є над чим замислитися.

Реформы в Украине невозможны

  • 22.10.14, 10:00

Семен Глузман говорит очевидные вещи, но которые многие не понимают или не хотят понимать.

"Реформы действительно невозможны. Более того, они нежелательны. Их не хочет огромная масса людей, сладко жующих несвежий пирог коррупционных остатков с барского стола. Плохо пахнет? Чуть-чуть тронут плесенью? Ну и что.

...кадровая политика в стране однообразная, главный критерий – верность системе, а не компетентность. К сожалению, война на востоке – удобный повод сохранять кадровый status quo.

...Реформ не будет. А будет суета имитации и бесконечное словоговорение. Лучшая иллюстрация – антикоррупционные потуги, где по-прежнему игнорируются «некрасивые» возможности уголовного закона (следствие-суд-тюрьма) и создаются «очень красивые» и, главное, безопасные внесудебные меры воздействия для себя и подобных себе".

http://nvua.net/opinion/gluzman/Reformy-v-Ukraine-nevozmozhny-16218.html

***

  • 22.10.14, 09:54

ИЗ ЖИЗНИ КИБОРГОВ #9

Война - командный вид "спорта". Ты можешь быть хоть Рембо, но побеждает только команда. И выживает только команда. А у команды должен быть тренер.

Мне довелось повстречаться с разными командирами. Одни - сидели дома и постили на фейсбуке отчёты о "своих" подвигах, но считаются истинными воинами. Другие - не вылазили из блиндажа даже чтоб заварить себе кофе, но получают звание Героя Украины. Третьи - тупо бросали пацанов "на мясо", не выходя из штаба.

В аэропорту я встретил подлинного командира, который 24 часа в сутки мгновенно реагировал на нужды своих бойцов, точечно пинал, когда надо, и успокаивал, когда страшно. Через несколько лет он будет начальником Генштаба. Знаю. И если я вернусь в аэропорт, то только с его батальоном. Ибо знаю, меня не бросят, меня не сдадут. Имя его вы не услышите от меня - мало ли кто читает мои заметки. Но он есть. И мне этого достаточно.

Спасибо тебе, Хранитель Киборгов.

***

  • 21.10.14, 13:53

***

  • 21.10.14, 11:19

Краткая инструкция по распознаванию сортов говна:

1. Блок Петра Порошенко - классическая партия власти с кучей подонков и ничтожеств в списке. Ничем принципиально не отличается от "За ЄдУ" и СДПУ(о).
2. Партия Ляшко - политтехнологический проект для лохов с уровнем доходов ниже среднего.
3. Самопомич и Блок Гриценко - политтехнологические проекты для лохов с уровнем доходов на уровне среднего.
3. Народный фронт - пустышка, цель которой - оставить Яценюку шансы на премьерство, а бездарным членам его бездарного Кабмина - спрятаться от КРУ и прокуратуры в ВР. 
4. "Батькивщина" - смешное сочетание сумасшедших и подлецов, собранное главной блядью украинской политики.
5. Сильная Украина Тигипко и Оппозиционный блок - две спасательные шлюпки осколков режима Януковича, настолько тупых и жадных, что они даже не смогли договориться об общем списке.
6. "Свобода" - без комментариев. Одни маты.

Сделайте 26 октября правильный выбор, да

***)

  • 20.10.14, 13:17