хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Просвітитель" Каганович

Менструації, аборти, пологи в жидівок визначають на 50% (інколи на 100%) їхнє особисте життя, і на 100% — громадське, кагальне; а також політичне майбутнє їхніх дітей.
До чого тут жидівські менструації-дефлорації, аборти, пологи... А ось до чого.

Вельмиповажний доктор Каганець (він видима частина інституту метахвізичних досліджень Перехід-4 — інституту з церковно-сінагогними контурами) стверджує, що Ісус з апостолами (за винятком Іуди-зрадника) були ніяк не жидами, — арійцями, галами („галілеянами”). Ці одкровення Каганця про „арійські стандарти” жидівства мусолять центральні газети (наприклад, „За українську Україну” №12(75)/2007р.) та деякі обласні (наприклад, галицька „За вільну Україну”). Вміло маніпулюючи семантичними пастками (як і Московія Україною-Руссю для воссоєдінєнія Украіни с Россієй) Каганець підводить читача до Ісуса-гала-галілеянина-галичанина. Зомбовані христосівцями (і далі, каганцями) галичани одностайні в переконанні — Ісус галичанин. Українців, особливо галичан, завербовано. Семантичні (змістові) та вербальні (словесні, звукові) порівняння і запозичення — це ті пастки, що їх розставляють усі без винятку вербувальники, — релігійні, політичні, комерційні єзуїти. Verbalis (латинське) — словесний.

http://pravdaua.blogspot.com/search/label/„Просвітитель”%20Каганець
http://poganeckaganec.narod.ru./

Взагалі-то я не дивлюсь на цю тематику серйозно. Мені здавалось, що одного клоуна – Юрія Канигіна – у цій царині цілком достатньо. Як у російській Думі вистачає одного Жириновського, так в області „аріанства” достатньо Канигіна. Адже двох Жириновських було би занадто – навіть для величезної Росії.

Та тепер я читаю „Арійський стандарт” Ігоря Каганця. Якщо таких авторів більше двох, значить, існує явище, або проблема – відразу не визначиш, що саме. А до явища необхідно придивитись, до проблеми – тим більше. Отож, я ставлю задачу свого дослідження. ЩО ВОНО ТАКЕ? Я розширив би це питання іще одним підпунктом. Особисто мене цікавить – чи автор дослідив матеріал, на основі якого побудував свою ідею, чи він відштовхнувся від готової ідеї, до якої „притягнув” матеріал?
Метод, яким я буду користуватись – простий аналіз. Можливо, я сказав зайве, адже складних аналізів не існує.
Почнімо, мабуть.

Арійський НЕстандарт - Ігор Мельник http://www.ukrcenter.com/library/read.asp?id=2135
11

Коментарі

Гість: Ogin

13.12.09, 18:13

    25.12.09, 21:45

    Я не рубала б так одразу і капелюшка не знявши. Можливо Каганець у щирому бажанні вивищити українство в своїх же очах, перейшов межу здорового ґлузду... Мені, наприклад, сподобалася його класифікація видів війн. Проте в багато чому солідаризуюся з Мамаєм!

      35.12.09, 21:49Відповідь на 2 від Julia Taneta

      Я перепрошую, можливо в мене і немає підстав так голосно говорити. Але то не його класифікація війн.

        48.12.09, 12:02

        Каганець хворий на голову
        Хіба здорова людина напише,що Щасливі снайпери - бо унаслідують Царствіє ....

          58.12.09, 17:16

          а ще пропаганда "живого слова"…
          справді схиблений.