Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Ви подумаєте, що то був фінал.

Дозволь ще раз вибачитися за все, що я тобі зробив поганого, за всі образи чи просто зіпсований настрій. Обіцяю більше ніколи не ставати цьому причиною. Хочу поставити на цьому крапку з чистою совістю. А крапка полягає в тому, що ми ніколи більше не будемо разом.

Ми маємо право ображатися один на одного, але ніхто не давав нам права знущатися. Не зважаючи на всі наші обіцянки, себе ми ставимо вище за наші почуття, на жаль, важливо для нас тільте те, щоб любов приносила персональне задоволення. З цим я ніколи не зможу змиритися.

В своєму серці я збережу лише приємні спогади, ти є моєю першою коханою і мені хочеться залишатися друзями. Може спочатку це буде важко, але я постараюся. Цього ж прошу і від тебе....

Можна завершити словами пісні:

"Только знай, что в конце пути

Ничего уже не вернуть!"


Датовано 27.01. 2005 р. Але це був не кінець стосункам. Далеко не кінець. Закінчились вони лише в 2007 році. Хто хоче розібратися з початку, сюди, серединка, тоді сюди. Чого це опублікував: питання, миритися після такого було помилкою, чи ні? Однозначно після цього стосунки вже не були такими щирими, але їх було шкода. Як зробили б Ви?

5

Коментарі

Гість: Shadow08

127.02.08, 00:44

все будет хорошо!

    227.02.08, 01:05Відповідь на 1 від Гість: Shadow08

    все будет хорошо!Я, взагалі то і не сумніваюся.

      327.02.08, 12:48

      было ошибкой это или нет, думаю решать тебе... в любом случае это жизненный опыт и в будущем он тебе поможет