хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Кому належить мужчина.

            Це жінка може бути «безхозною», тобто самотньою, а мужчина, як правило, має комусь належати. І хазяйок у нього може бути не одна. Часто між його матір’ю та дружиною іде непримиренна боротьба. Важче усього у цій ситуації мужчині: він кохає дружину і любить матір, але залишається поміж двох фронтів і страждає беручі під захист слабшу, – на початку життя молоду дружину, а згодом стару вже матір. Частіше за все вихідна причина в матері, вона любить свого синочка з дитинства і не відчула моменту, коли права на нього треба уступити іншій жінці, якщо сформулювати узагальнено, то тій, з якою у нього почались інтимні стосунки. Найважче це зробити матері, у якої він одиначок, а якщо до того ж його мама самотня, то можуть утворитися пекельні відносини між свекрухою і невісткою. Дещо пом’якшити відносини можуть малі онуки.

            Та лише цією парою конфлікт не обмежується. Інша ситуація – суперниці. Не завжди формальний статус «дружина» захищає життєві пріоритети. Чув такий випадок. Додому до дружини зявилась стороння жінка: «Не будеш іноді відпускати чоловіка – заберу його назовсім». Що ж, мабуть такий розклад волі діючих осіб цього трикутника. Сприйняття цієї ситуації вами залежить від ролі, яку в ній ви обрали для себе.

            Кому ж належатиме тимчасово «безхозний» чоловік? Є такий комерційний трюк. Наприклад, на кожний послідуючий автомобіль в автомагазині навішується накидка. Кожному купцеві пропонується обирати собі авто крім того, що під накидкою. Але ж вам,  як і більшості, сподобалось те авто, що під накидкою і ви пропонуєте хабара. Враховуйте такий психологічний момент і зумійте обєктивно розібратися з кандидатами. Не зволікайте з вибором. Чую ваше: «Якби ж він був». Читайте мої попередні поради на моєму блозі.

 

4

Коментарі

Гість: Тінуська

117.02.13, 10:44

Местор українською...

    217.02.13, 10:48

    Да бесхозных никому ненужных мужичков полно...

      326.02.13, 11:27

      Мудро!

        422.03.13, 13:35

        кохае дружину і любить матір два разных по значению слова в украинском языке, но фраза точно дает ответ на взаимоотношения он. . она. . и его мать. . женщине надо согласиться, что мать любят, а ее кохают. . и тогда конфликта со свекровью не будет