хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Про перспективи сімї взагалі.

Міцні сім’ї, тобто тривалі шлюби, ґрунтуються навколо «збалансованого» сексу, хоч іноді пара сама цього не усвідомлює. В ідеалі, якого, як відомо, в житті не буває, він, секс має задовольняти обидвох – це коли потреба жінки = потребі чоловіка. Другий цемент – це спільні діти. Але спершу все таки секс. Його кількість визначається фізіологією, точніше конституцією (лібідо) чоловіка. Секса у пари має бути не менше ніж треба чоловіку (щоб не гуляв), і в той же час його не може бути більше ніж чоловік здатен, (щоб не довелося жінці шукати насолоди на стороні). Тобто (як завжди), поступатися має жінка в обидва боки: терпіти або надлишок, або недостачу сексу. Краще як їхні потреби співпадають навіть з урахуванням вікових змін пари.

Існує іще проблема входження пари у стабільний сексуальний режим. Можуть бути усі фізіологічні підстави для формування гармонійних сексуальних відносин, а не сталося. Особливо це стосується молодих, точніше недосвідчених пар. Якщо мужчина без досвіду, краще щоб жінка брала ініціативу на себе. Які проблеми підстерігають на шляху до гармонії. Чоловічий (хлопчачий) стереотип поведінки однаковий – нами керують відчуття, а вони егоїстичні. Перший в житті «заход» не змінить ніяка попередньо прочитана теорія – він завжди стрімкий і бурхливий для хлопця. Але важливо жінці не проґавити того, за числом, «заходу», в який мужчина вже може себе контролювати. Йому треба підказати щоб зупинитись і перечекати до вгамування. Надалі він і сам зрозуміє свою вигоду накопичення енергії, та до цього його треба підвести.  

Суспільство припускається страшенної помилки у підготовці своїх громадян до дорослого життя, коли пускає на самотік сексуальну підготовку молоді. У школі практичними і лабораторними роботами охоплені природничі предмети, є практика водіння автомобіля, а сексуальну поведінку нехай освоюють самі: можливо два хлопці, можливо дівчатка. Та відсталі острівні африканські племена давно показують і допомагають своїй молоді (журнал «Вокруг Света»).

 Можливо молоді матері мають заснувати доброчинну практично-просвітницьку організацію для своїх дітей, щоб вберегти їх від «ботанівства» і різних сексуальних відхилень, якщо хочуть няньчити онуків. Бо комерційна фірма не зосереджуватиметься на якості результату. 

 У любому сімейно спрямованому випадку це питання потребує якогось вирішення.

2

Коментарі

Гість: came

125.02.13, 17:50

согласен, секас - одно из ключевых звеньев, сдерживающих отношения пары... если его не хватает-начинаются проблемы в отношениях...

    Гість: Гарна дівчина

    225.02.13, 18:50

    А как насчет "Любовь приходит и уходит,а кушать хочется всегда"? И что делать пожилым парам? Не все же из них живут в старост только "по привычке? Секс - вещь безусловно важная, но не единственная семейная ценность.

      326.02.13, 10:43Відповідь на 2 від Гість: Гарна дівчина

      Секс - вещь безусловно важная, но не единственная семейная ценность.Так, не єдина, але головна, навіть - визначальна.

        422.03.13, 13:45

        между мужчиной и жегщиной должна быть близость. . а каким путем она будет достигаться . . это личное дело двоих. . они могут быть даже в платонических отношениях. . что Вы скажете на отношения двоих, кто живут на расстоянии и любят друг друга, необходимо ли им для их любви перестать любить друг друга, если они не рядом и надо ли создавать рядом семью с партнером, который может и будет рядом физически, но не будет любим?

          522.03.13, 17:54Відповідь на 4 від Magdalla

          . что Вы скажете на отношения двоих, кто живут на расстоянии и любят друг друга, необходимо ли им для их любви перестать любить друг друга, если они не рядом и надо ли создавать рядом семью с партнером, который может и будет рядом физически, но не будет любим?Пара, чи непара, завжди права, вони самі будують стосунки між собою. Ні суспільство, ні держава не можуть втручатися у їхні взаємовідносини, без сигналу хоч однієї сторони. Є в реальності сім"ї 2+1, причому як 2 дружини з 1 чоловіком, так і 2 чоловіка у однієї дружини. Офіційна версія - ми з сестрою, або - ми брати. Вже в інтернеті реєструють шлюби.

            622.03.13, 19:54Відповідь на 5 від talmud

            не-е.. ну это про отклонения