Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

ла-ла-ла-ла-ла - )))

Кошмарний сон Путіна: повний кремль негрів-автоматників.– Х-хто… ц-це т-т-такі? – загикуючись від переляку, питає він.– Це сили самооборони Московської народної республіки готують референдум про її вихід із складу РФ.

МЗС Німеччини заявило світовим ЗМІ про своє глибоке обурення з приводу порівняння Адольфа Гітлера з якимось кремлівським карликом.

На засіданні російського Генштабу розрахували, що до Києва їхня армія зможе дійти за два тижні, до Берліна – за три, до Лондона – за місяць, під три чорти – за секунду.

В одній із російських лікарень сталося чудо! Непритомний пацієнт на кілька хвилин вийшов із коми – аби вимкнути телевізор, що показував «Вісті» з Дмитром Кисельовим.

Обама – Путіну:– Володимире, хочеш, поб’ємось об заклад, що я своїми санкціями розвалю Росію за пару років?Путін – Обамі:– Бараку, а давай поб’ємось об заклад, що я її розвалю за рік. Без усяких санкцій!

Переважна частина «ватників» твердо впевнена, що відкриття Колумбом Америки у 1492 році було антиросійським спецпроектом ЦРУ.

Діалог двох «ватників»:– Ти чув?! Нашого Володимира Володимировича в Австралії послали під три чорти!– А бити все ж таки не стали! Бо бояться й поважають!

– Володимире Володимировичу, а чому ви дочасно покинули саміт Великої двадцятки?– А про що можна говорити з невігласами, які не дивляться ні «Life news», ні «Russia today»?

Найкоротша версія конституції РФ: «Путін сказав».

Питання іноземного репортера до Путіна:– Чому кілька тисяч ваших солдатів не повернулися з Донбасу?– Просто їм настільки сподобалася відпустка у тих краях, що, на їхню думку, кращою за неїможе бути лише подорож до раю.

– Володимире Володимировичу, чому ви ніколи не носите головні убори?– Бо на мені чомусь завжди шапка горить.

Бутирська тюрма у Москві. Сидять у камері двоє зеків, і один у другого питає:– Тебе за що сюди запроторили?– За те, що обізвав нашого президента… Ну, отим на букву Х.– А яка це стаття? Образа? Хуліганство? Екстремізм?– Ні, розголошення державної таємниці.

 

14

Коментарі

116.02.15, 09:10


    216.02.15, 09:13

    Про шапку
    А як не згорить, то яник спи..(вкраде)

      316.02.15, 09:42

        416.02.15, 10:03

        Теперь я просто уверен, что секрет экономического успеха американского континента именно в его значительной удалённости от России.