Про співтовариство

Російська риба гниє з голови. Ніяк не зрозумію, де у цієї риби кінець. Тобто, початок.
Відточуйте майстерність програшу, росіяни!
Вид:
короткий
повний

Ваша Раша.

КазачкИ та казАчки

Прочитав, що 27 листопада "казачьи дружины Юго-Восточного и Центрального округов вышли на патрулирование улиц Москвы. Первый рейд казаки провели у Белорусского вокзала".

І якраз у Фейсбуці надибав веселу підбірку світлинsmile

Москва мусульманська - 2 Свято жертвоприношення

  • 06.11.12, 11:15
Курбан-байрам свято жертвоприношееня,одне з двох головних свят мусульман.Свято починається за 70 днів після закінчення посту урази (10-го числа місяця Зуль-хіджжа, що є 12-м місяцем мусульманського місячного календаря), в день закінчення Хаджу (паломництва доМекки) та триває три-чотири дні.

В ці дні в долині Міна біля Мекки паломники приносять в жертву тварин (курбан) у пам*ять про те, як за біблійним переказом пророк Авраам (у мусульман Ібрагім), хотів принести в жертву Богу свого сина Ісаака (у мусульман Ісмаїла). Але Бог послав архангела Гавриїла (Джабраїла) з баранцем і врятував Авраамові сина. Те саме роблять віряни всього мусульманського світу.

В ритуал свята входить особлива молитва, під час якої кожен мусульманин зобов'язаний зарізативівцю, корову чи верблюда, до того кров тварини обов'язково повинна збризнути землю, а не камінь чи асфальт, що є також даниною родючості землі.

[ Москва.Ранок на вулиці Хачатуряна 8 ]