чудова музика.... трохи сумна....
чарівна осінь перед очима, листя кружляє в повітрі і плавно опускається додолу....світить яскраве сонце і ще синє чисте небо.
ще тепло....
чарівна осінь перед очима, листя кружляє в повітрі і плавно опускається додолу....світить яскраве сонце і ще синє чисте небо.
ще тепло.... Всё так! Специально для Вас загрузил это. Тут есть мелодия, которая рассказывает каждому своё. Хорошо слушается...
Класична музика дуже гарно заспокоює, це я помітила.
Поставила собі на смартфон програму з світовими радіостанціями класичної музики (Треба шукать в Play Market "Classical Radio" з портретом Бетховена). Класно, рекомендую.
порыдать что ли под музыкуНу это зря... Ференц Лист обидится....
Да и чуть раньше танго было... сплясать можно было... я Листа в напарники возьму)))...а танго на данный момент не актуально))) бугивуги есть?)))
Коментарі
анонім
126.06.22, 17:56
ще тепло....
БезЛица
226.06.22, 18:12
Logic_man
326.06.22, 18:20Відповідь на 1 від анонім

Всё так! Специально для Вас загрузил это. Тут есть мелодия, которая рассказывает каждому своё. Хорошо слушается...Logic_man
426.06.22, 18:21Відповідь на 2 від БезЛица
Стрийко Зеник
526.06.22, 20:18
Маммамія
626.06.22, 21:27
порыдать что ли под музыку
Logic_man
726.06.22, 21:42Відповідь на 5 від Стрийко Зеник
Logic_man
826.06.22, 21:48Відповідь на 6 від Маммамія

Ну это зря... Ференц Лист обидится....Да и чуть раньше танго было... сплясать можно было...
Inna_19
926.06.22, 22:54
Класична музика дуже гарно заспокоює, це я помітила.
Поставила собі на смартфон програму з світовими радіостанціями класичної музики (Треба шукать в Play Market "Classical Radio" з портретом Бетховена). Класно, рекомендую.
Маммамія
1026.06.22, 23:33Відповідь на 8 від Logic_man
...а танго на данный момент не актуально))) бугивуги есть?)))
я Листа в напарники возьму)))