Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-49 років

Анунаки, Юля та планета Нібіру

З блогу одного закарпатського блогера.

Вечоріє... Виходжу з квартири винести останні залишки сміття. Біля "кафешки" за столиками під відкритим небом - чимала компанія. Пють горілку, традиційно "шліфують" пивом. Доноситься уривок розмови на закарпатській говірці. .. "Нияка влада... што місна, што... више...Бардак, крадіння ай корупція... Докус совіcть стратили... Сволочі" . Хмурний мужик з категорії "недоперепив" вставляє фразу: "Юльку в колонію одвезли...Гади...На колясці інваліднуй...Та перед самим Новим роком! Їм би у таких колясках... до конця жизни...Свині..." Другий додає: "Пак який суд – ай такий і вирок! Продажні гади!". Далі хвилину бажають "щастя та здоровя" судді, котрий "посадив" Юлю...І також "най би поїздив" до кінця кар'єри в інвалідному візочку... І тут щуплий, маленький чоловічок років під шістдесять, голову якого ледь видно на фоні стола, цілком тверезим голосом на колоритній березнянській говірці вставляє фразу: "Юльці поможуть лем анунаки... В будущому році їхня планета Нібіру має пруйти дуже близько од Земли... Сесе ся стає кажді чотири тисячі років. Вот они висадяться на Землю та ослободять її...!!". А пак буде кунець світу...Майя про тото писали...Календар ся у них кончає у децембрі будущого года..." ... ... ... Пауза секунд на десять-пятнадцять. Далі бурхливе обговорення новини. На повному серйозі: "Ну, кедь Євроунія ся пижить та ся тужить, гиби ай і погрожує, айбо нич не може вчинити - то най ів (Юльці) хотя бы тоті анунаки йо... поможут!" Ось така передноворічна невигадана історія...Протягом сотень років циклічно проявляється наша стійка словянська ментальність: віра у доброго "батюшку-царя", у "друге пришестя", в інопланетян та анунаків... Лишень чомусь немає віри у власні сили та можливості... А жаль...Можливо, дійсно рік 2012 стане переломним??? Без анунаків та планети Нібіру! 31.12.2011 р. 22.45

Віктор Бунда

15

Коментарі

121.03.12, 23:04

немає віри у власні сили та можливості.

    221.03.12, 23:07

    Ну, якщо вже немає віри у власні сили, то тільки Анунаки і допоможуть.

      Гість: lyo Dnepr

      321.03.12, 23:10Відповідь на 1 від Поговорим

      трусливый и продажный народец украинцы. Что поделаешь, история была очень тяжелая

        421.03.12, 23:14Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        трусливый и продажный народец украинцы. Что поделаешь, история была очень тяжелаячто-то ты вообще пессимизмом оброс

          Гість: lyo Dnepr

          521.03.12, 23:21Відповідь на 4 від Поговорим

          трусливый и продажный народец украинцы. Что поделаешь, история была очень тяжелаячто-то ты вообще пессимизмом обросА разве у меня раньше был какой-то оптимизм по поводу способности большинства украинцев бороться за свои права? Никогда такого не было. Я до сих пор считаю майдан случайностью, хоть и приятным, но исключением из правила.

            721.03.12, 23:26

            А пока к сожалению все знаки стоят на стороне овоща

              822.03.12, 06:44

              есть два выхода из ситуации, реальный и фантастический, реальный - прилетят инопланетяне и решат проблемы, фантастический - народ наконец даст под зад зажравшейся власти и решит свои проблемы сам.

                анонім

                922.03.12, 07:33

                  1022.03.12, 07:55Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

                  трусливый и продажный народец украинцы. Что поделаешь, история была очень тяжелаяА Ви як,- визнаєте ці якості за собою чи вііділяєте себе від українців?

                    Сторінки:
                    1
                    2
                    3
                    попередня
                    наступна