хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №148 від 7 березня 2012 року



Син польського прем’єра працює простим журналістом і їздить на трамваї

Син прем’єра Польщі Дональда Туска Михал працює журналістом у Gazeta Wyborcza.

Про це написала у своєму Facebook українська журналістка Крістіна Бердинських.

Вона опублікувала фото сина Туска на його робочому місці. Син Туска їздить на роботу на трамваї.

Як відомо, старший син президента Віктора Януковича Олександр – власник низки компаній, зокрема, у будівельному бізнесі. Його статки у 2011 році журнал "Кореспондент" оцінив у мільярд 40 мільйонів гривень.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/7/6960238/

Закарпатский губернатор пришел на заседание Кабмина в часах за 200 тыс. грн

Председатель Закарпатской областной администрации Александр Ледида во время расширенного заседания Кабинета министров, посвященном новым социальным инициативам власти, которое проходило сегодня в Киеве, «засветил» часы, стоимостью свыше 200 тыс. грн.

Об этом сообщает собственный корреспондент LB.ua.

Більше про це читайте: http://lb.ua/news/2012/03/07/140185_zakarpatskiy_gubernator_prishel.html

Ура, вибори!

Можна було би ощасливити ще минулого року "тисячею" 300 тисяч вкладників Ощадбанку, якби відмінили ремонт президентських резиденцій. Але минулого року грошей на пільги не було – ні для афганців, ні для матерів-одиначок. Тепер вони знайшлися. Дякувати виборам!

Найцікавіше, що ще тиждень тому прем’єр Микола Азаров бідкався, що напередодні виборів значно зросте кількість політичних провокаторів, які намагатимуться підірвати політичну стабільність у країні.

Підривна діяльність цих провокаторів, за словами Азарова, якраз і полягатиме в тому, що вони будуть висувати відверто популістські рішення.

Логічно запитати, ким же тоді Микола Янукович має назвати свого президента, який акурат за півроку до президентських виборів обіцяє їм "соціальну справедливість".

Популістом чи провокатором?

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/articles/2012/03/7/6960236/

У травні Нацбанк включить станок — експерт

Всі соціальні ініціативи влади спрямовані лише на електорат Партії регіонів — пенсіонерів, військовослужбовців, інвалідів війни.

Так в коментарі Gazeta.ua колишній заступник міністра праці й соцполітики Павло Розенко відреагував на заяву президента Віктора Януковича збільшувати пенсії на 100 — 165 гривень.

"Ми таке вже бачили на початку 2000-х років, коли також влада різко зажимала всі соціальні стандарти протягом 3-4 років, а потім перед виборами 2004 року різко підняли питання про збільшення зарплат і пенсій. Те ж саме відбувається і зараз. Фактично два роки чинна влада і уряд робили все, щоб вивести людей за межу бідності, довести населення до зубожіння. А тепер перед виборами просто тривіально намагаються купити голоси виборців через такі от подачки.

Більше про це читайте: http://www.gazeta.ua/articles/politics/_u-travni-nacbank-vklyuchit-stanok-ekspert/426064
Після виборів Янукович з лихвою забере назад те, що дасть перед ними

Збільшувати пенсії та інші соціальні виплати слід не завтра, не перед виборами, як планує Янукович, а це треба було зробити ще вчора, наполягають в партії «Батьківщина».

Опозиція віддавна наголошувала на наявності в бюджеті прихованих резервів і наполягала на збільшенні пенсій та зарплат бюджетникам. Фракція «БЮТ-Батьківщина» вже давно розробила законопроект про спрямування додаткових 7 млрд. грн. на соціальні потреби людей.

Уряд Януковича, однак, замість повсякденної кропіткої роботи із підвищення соціальних стандартів, влаштовує показову передвиборчу акцію. В переддень парламентських виборів вони роздадуть 7 мільярдів, але після виборів заберуть у людей з лихвою, в кілька разів більше, так само як це вони зробили після президентських виборів.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10211.html

Німецькі лікарі визнали - Ю.Тимошенко хвора і потребує лікарняного стаціонару

Юлія Тимошенко хвора та потребує лікарняного стаціонару. В цьому запевнили німецькі лікарі, які були у складі комісії для медичного обстеження екс-прем’єра, передає кореспондент АМН.

Зокрема, за словами доктора наук в галузі неврології, професора та голови правління установи "Шаріте – Університетська медицина", Берлін, Карла-Макса Айнгойпля, "Юлія Тимошенко хвора і її необхідно далі лікувати".

Більше про це читайте: http://amn.net.ua/ukr/news/events/4787

В разгар "жёсткой экономии" Литвин прикупил Раде новый "Мерседес" за 200 тыс долл

Во время действия правительственного постановления об экономии бюджетных средств в парламентской автобазе появился новый автомобиль марки "Мерседес" за 200 тысяч долларов. Об этом стало известно из "Вестника государственных закупок", пишут "Наши деньги".

Більше про це читайте: http://rus.newsru.ua/ukraine/07mar2012/avtolitvin.html

Фінансувати "Межигір'я" Януковича - новий обов'язок громадян України

Поблизу того місця, де був Межигірський монастир, на 3,5 гектарах зводиться комплекс теплиць для Януковича. Їх розраховано на 20 кліматичних зон аж до субтропіків. Концепція - все, що подається Януковичу до столу, має бути гарантовано екологічно чистим.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/articles/2012/03/7/6960195/

Міхнік - Януковичу: Не будь ідіотом!

Засновник "Газети Виборчої", письменник, дисидент Адам Міхнік вважає, що ініціюючи репресії проти своїх опонентів, Віктор Янукович здійснює "політичне самогубство".

Про це він сказав в інтерв'ю "Радіо Свобода".

На запитання, що б він написав у листі до Януковича, Міхнік відповів:

"Якби мені довелося з ним розмовляти, я б зробив так: поставив би півлітра "Української на меду" і сказав би: "Янукович, не будь ідіотом. Те що ти робиш - це постріл собі в п'яти. Це суперечить твоїм інтересам. На очах у всієї Україні ти здійснюєш публічне самогубство. І цього вироку тобі не оминути. Якщо не завтра, то післязавтра. Рано чи пізно. Але я думаю, що швидше раніше, ніж пізніше".

Більше про це читайте: http://www.radioporusski.pl/6/140/Artykul/92526,%D0%90%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D0%9C%D0%B8%D1%85%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%AF%D0%BD%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87-%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D1%8C-%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%BC
7

Коментарі

18.03.12, 23:41

Привіт "покращення",привіт інфляція.

    29.03.12, 00:50

    ту в одному з посилань пишеться що Янукович після виборів забере все з лихвою що наобіцяв перед тим так от я з цим повністю не згоден Янукович не такий він ще до виборів забрав все що міг а тепер соту частку кине всім щоб було за що гризтись і щоб знов мізки запудрити донецьким пенсіонерам (по 100 гривень до пенсії якраз вистарчить на самогонку щоб вибирати йшли задурманені)

      Гість: lyo Dnepr

      39.03.12, 00:51Відповідь на 1 від sanchezstar

      По стопам Лукашенки

        49.03.12, 00:52Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        У тих,хоч технічна і продовольча база є,а у нас що?Слово таке негарне.

          59.03.12, 07:43

          Ой, краще б раніше, поки ВОНО нас усіх не передавило!

            69.03.12, 07:45Відповідь на 5 від ab absurdo

            Ой, краще б раніше, поки ВОНО нас усіх не передавило!Морози!

              79.03.12, 20:48

              Саша стоматолог гарно розбирається в будівництві. А Азаров гарно розбирається, як вмикається станок для друку грошей. А презик гарно розбирається, як виростити овочі без нітратів. Країна професіоналів!

                89.03.12, 22:20

                Це вони мають дивуватися тутешньому бухарскому султанату

                  910.03.12, 17:12

                  Ну, что неудачники? Трепещите!