Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №144 від 1 березня 2012 року



Из-за задолженности по зарплате 11 горняков Краснолучской шахты отказываются подниматься на поверхность

Одиннадцать горняков Краснолучской шахты отказываются подниматься на поверхность. Они выражают протест против несвоевременной выплаты на руднике заработной платы, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на «Лот».
Информацию о конфликте подтвердила Краснолучский городской голова Марина Филиппова.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/198853/izza_zadoljennosti_po_zarplate_11_gornyakov_krasnoluchskoyi_shahty_otkazyvayutsya_podnimatsya_na_poverhnost

Українцям за воду доведеться сильніше вивертати кишені

Відсьогодні вода влітатиме українцям "у додаткову копійчину" - холодна вода та водовідведення подорожчає на 8% у кожному населеному пункті, повідомляє ТСН. Так, у Києві водопостачання подорожчає на 18 копійок і становитиме 3,18 грн. Це лише базовий тариф, остаточну ціну встановить місцевий водоканал. Рекордсменом із найдорожчої води надалі залишатиметься Бердянськ - там вода наблизиться до позначки 11 гривень за кубометр. Понад 10 гривень за кубометр платитимуть - Луганськ, Керч, Жовті Води, Мелітополь. Як повідомляється, ціну підняли через подорожчання електроенергії. Також, у нову ціну на воду ще не закладена модернізація водної галузі.

Більше про це читайте: http://tsn.ua/groshi/ukrayinciv-primusili-silnishe-vivertati-kisheni-na-vodu.html

Влада підвищує ціни на воду, бо це бізнес «регіоналів», - міністр опозиційного уряду

Підвищення цін на воду для населення пов’язане з приходом на керівні посади у розподільчих мережах діячів з Партії регіонів.

Про це заявив міністр регіонального розвитку та ЖКГ Опозиційного уряду Володимир Бондаренко.

За його словами, підвищення цін на воду та інші комунальні послуги не може бути єдине для всієї України.

Бондаренко пояснив, що ціна на воду залежить як мінімум від трьох факторів: джерела походження (артезіанська, річкова тощо), ступеню очистки, дальності транспортування до споживача.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10140.html

Купейні квитки будуть дорожчати щоквартально

У 2012 році "Укрзалізниця" щоквартально індексуватиме тарифи на перевезення пасажирів у купейних вагонах.

Про це заявив гендиректор перевізника Володимир Козак в інтерв'ю газеті "Сегодня", повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Він додав, що на соціальні види перевезень - плацкарт і приміські - ціни не підвищаться. Місця в СВ також не подорожчають, там ціна і так досить висока - в 2,8 разу дорожче місця в купе.

Быльше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/03/1/317474/

Польський дисидент написав Луценку, що його посадили боягузи

З асновник "Газети Виборчої" звернувся з листом підтримки до Юрія Луценка, назвавши його політичних опонентів "боягузами".

Міхник відзначає, що одержав фото з Києва, де Луценко, очікуючи вирок, читає його есе, повідомляє Польське радіо.

"Не одне з цих есе я писав у в'язниці, і ця зустріч тюремного есе з видатним в'язнем сумління з України для мене має символічне значення", - відзначив Міхник.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/1/6959802/

"Нафтовики" замовили техобслуговування своїм "лексусам" по ціні нових "ланосів"

"Укртранснафта" 22 лютого за результатами тендеру уклало низку угод на ремонт та технічне обслуговування в 2012 році дев’яти японських іномарок на загальну суму 600 тис грн.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Товариство "ВіДі Санрайз Моторз" отримає 350 тис грн. за техобслуговування шести автомобілів марки "Ніссан".

Ще одне підприємство отримає 170 тис грн. за обслуговування двох автомобілів марки "Лексус".

Більше про це читайте: http://nashigroshi.org/2012/03/01/derzhavni-naftovyky-zamovyly-to-svojim-leksusam-po-tsini-novyh-lanosiv/

Другий позов Луценка в Євросуді визнали пріоритетним

Європейський суд з прав людини прийняв до розгляду та визнав пріоритетною скаргу представників Юрія Луценка на відсутність належного медичного забезпечення в Лук’янівському СІЗО.

Про це повідомляють в прес-службі "Народної самооборони".

У скарзі, поданій представниками Луценка, наголошується на порушенні статті 3 Європейської конвенції з прав людини "Заборона катування".

"Той факт, що Україна не вживає належних заходів, щоб покращити ситуацію в пенітенціарній системі та не припиняє порушення, на яке вже вказував Європейський суд... ставить під загрозу...членство у Раді Європи", - повідомила адвокат Луценка Валентина Теличенко.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/1/6959780/

Резолюція ЄНП щодо переслідування лідерів опозиції в Україні

Європейська народна партія:

I. Висловлює жаль щодо засудження лідера опозиції Юлії Тимошенко та Юрія Луценка, а також щодо триваючого кримінального переслідування опозиційних політиків, як порушення прав людини та зловживання судовою системою для політичних утисків провідних опозиційних політиків України з метою завадити їхній участі та проведенню кампанії на цьогорічних парламентських виборах та президентських виборах 2015 року.

II. Стурбована руйнуванням судової системи в України, включаючи численні недоліки у сфері незалежності, неупередженості, прозорості та вибіркового застосування.

III. Закликає владу України дотримати свої зобов’язання щодо гарантування відповідності наступних парламентських виборів міжнародним стандартам з повноцінною участю, в тому числі у виборчій кампанії, опозиційних політиків та лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/10145.html

Костусєв прогнав неугодних журналістів з літака у Грузію

Одеський міський голова Олексій Костусєв під час вильоту до Грузії зажадав випровадити з літака неугодних йому журналістів.

Про це пише "Думська", журналіста якого разом зі знімальною групою каналу "1+1" попросили покинути салон.

Поїздку організували учасники громадської ініціативи "Назустріч Реформам" спільно з генеральним консульством Грузії в Одесі.

Якийсь час організатори намагалися залагодити непорозуміння і вмовити мера залишити журналістів на борту. Тим не менш, за 10 хвилин до вильоту журналістам було сказано покинути літак.

Більше про це читайте: http://dumskaya.net/news/iz-delegacii-odess-gruziya-po-trebovaniyu-mera-b-017811/

Украинцы Чехии о приговоре Луценко: "Этот прямой вызов мировой общественности"

Общественные организации украинцев в Чешской Республике считают позорным и беспрецедентным судебный процесс и четырехлетнее лишение свободы Юрия Луценко.

"Мы расцениваем этот факт как политически мотивированное правосудие в Украине, продолжение политической мести против бывших представителей власти, пренебрежение элементарными нормами морали и нарушением прав человека, стремлением физически уничтожить одного из лидеров оппозиции. Подобный шаг свидетельствует о стремлении властей отвлечь внимание общественности от провальной политики в отношении мнимых реформ, фактически полного банкротства действующей власти и приближение дефолта экономики", - говорится в заявлении.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/198907/ukraintsy_chehii_o_prigovore_lutsenko_etot_pryamoyi_vyzov_mirovoyi_obschestvennosti
7

Коментарі

11.03.12, 22:47

у нас вода и так около 8 грн

    Гість: Лагуз

    21.03.12, 23:11

      Гість: lyo Dnepr

      31.03.12, 23:13

      А в Межигорье какой тариф на воду и кто оплачивает счета?

        41.03.12, 23:17

        Да шоб их уже утопили в той воде. К тому же - она такого качества, что годится только полы мыть. Это не мои слова. Так мне в интервью сказал директор института коллоидной химии и химии воды НАНУ академик Гончарук.

          анонім

          51.03.12, 23:33

          А чому повітря ще безкоштовне?

            62.03.12, 00:01Відповідь на 4 від ab absurdo

            Да шоб их уже утопили в той воде. К тому же - она такого качества, что годится только полы мыть. Это не мои слова. Так мне в интервью сказал директор института коллоидной химии и химии воды НАНУ академик Гончарук.У вас хоть в бюветах вода есть,а донецкая - сплошной вонючий яд! В Мариуполе - плюс ещё солёная.Только бутылированную и пьём.

              72.03.12, 00:02Відповідь на 5 від анонім

              А чому повітря ще безкоштовне?О! Я давно про це кажу.ВСЕРІВНО люди МОВЧКИ будуть платити.

                82.03.12, 00:03Відповідь на 5 від анонім

                Не новини,а збірка жахів!

                  93.03.12, 11:57

                    103.03.12, 13:41

                    Компослуги дорожчали при будь-якій владі. Лексуси і інші дрібнички дозволяли собі сильні цього світу при будь-якій владі, а от проти політичної мотивованості певних судових процесів, як кажуть, не попреш. Якбі оранжеві хоч чимось відрізнялись від голубих, то вибори вони б не програли.