хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №133 від 13 лютого 2012 року



Мисливець Януковича відає всім мисливським господарством України

Колишній керівник компаній, які займаються благоустроєм приватних мисливських угідь поряд з "Межигірям" та в Криму, Іван Тохтамиш очолює управління мисливського господарства Державного агентства лісових ресурсів і відає всім мисливським господарством держави. Про це пише журнал "Кореспондент", передають "Наші гроші".
Іван Тохтамиш довгий час входив до складу засновників та був директором ТОВ "Дім лісника", якому Держлісгосп передав 17,5 гектарів мисливських угідь Дніпровсько-Тетерівського господарства, а також був директором товариства мисливців і рибалок "Кедр", якому нещодавно віддали майже 9 тис га мисливських угідь між Алуштою і Гурзуфом в Криму, в тому числі знамениту Ведмідь-гору (мис Аю-Даг).

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/02/12/315785/

Кабмін свідомо занизив прожитковий мінімум на 2012 рік

На «офіційний» прожитковий мінімум і мінімальну зарплату, що встановлені на поточний рік, нереально було прожити вже у липні 2011-го.
Прожитковий мінімум, який Кабмін встановив на 2012 рік, менше, ніж фактичний прожитковий мінімум попереднього року.
Про це у своїй статті для ZN.UA пише провідний експерт Центру Разумкова, екс-заступник міністра праці та соціальної політики Павло Розенко.
За даними Кабміну, в липні 2011 року фактичний (у реальних цифрах липня) прожитковий мінімум для працездатних осіб становив 1180 грн.
На 2012 рік прожитковий мінімум для працездатних осіб (як і мінімальна зарплата) встановлено у таких розмірах: з 1 січня — 1073 грн, з 1 квітня — 1094 грн, з 1 грудня — 1134 грн. Таким чином, на той прожитковий мінімум і мінімальну зарплату, що встановлені на поточний рік, нереально було прожити вже у липні 2011-го.

Більше про це читайте: http://news.dt.ua/ECONOMICS/kabmin_svidomo_zaniziv_prozhitkoviy_minimum_na_2012_rik-97056.html

Об’єднана опозиція може отримати більше 50% підтримки українців

Яскрава перемога кандидата від об’єднаної опозиції на виборах у Червоноармійському районі Житомирської області – це черговий переконливий крок до перемоги Об’єднаних опозиційних сил на виборах у жовтні цього року.
Члена «Фронту Змін» Дмитра Кропачова, який балотувався від "Фронту Змін" та "Батьківщини", підтримали майже 43% виборців. Він переміг на довиборах до Житомирської обласної ради з відривом у понад 7% від кандидата з партії влади.
І це не зважаючи на брудну виборчу кампанію, яка розгорнулася проти нього, на адміністративний ресурс та фальсифікації, до яких вдалася влада.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/9912.html

Літак Януковича вартістю $86 млн "нафарширували" золотими і мармуровими прикрасами+ФОТО

Видання "Авіація України" опубліковало фото та характеристики офіційного літака президента Віктора Януковича.
Airbus А-319-115XCJ побудований в Далласі, США, спеціально на замовлення для українського глави держави. А-319-115XCJ - це новітнє судно п'ятого покоління. На його збирання витратили три роки, пілоти проходили спеціальне навчання у Тулузі, Франція.
"У салоні все влаштовано по вищому розряду. Відразу видно – старалися для президента. На борту є робочий кабінет, зал засідань, кухня, відсіки для супроводжуючих осіб, багажу і зона відпочинку, де президент може подрімати", - зазначило видання.
Оббивка салону бежева. Панелі, тумби, столи, шафи - із залакованого світлого дерева. Світильники, обробка спального місця та ванної кімнати позолочена.

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_litak-yanukovicha-vartistyu-86-mln-nafarshiruvali-zolotimi-i-marmurovimi-prikras/422444

США попереджають, що МВФ може залишити Україну без грошей

Міжнародний валютний фонд може не дати Україні кредит, якщо вона не дотримуватиметься демократичних принципів. Про це заявив заступник держсекретаря США Філіп Гордон в інтерв'ю телеканалу ТВі, показаному в неділю. "Зауважте, Міжнародний валютний фонд зазвичай фокусується на конкретних економічних показниках. Але я маю сказати, що коли країна порушує демократичні принципи, міжнародним організаціям, навіть суто фінансовим, стає складно таку державу підтримувати. Особливо в умовах, коли багато інших країн намагаються отримати кредити МВФ", - сказав Гордон.

Більше про це читайте: http://tsn.ua/politika/ssha-poperedzhayut-scho-mvf-mozhe-ne-dati-ukrayini-kredit.html

Єврокомісія більше не заперечує, що перекрила фінансування через Клюєва

Єврокомісія більше не вимагає спростування інформації про перекриття Україні фінансування, у тому числі через нецільове перерахування коштів на користь компаній, що мають відношення до першого віце-прем'єра Андрія Клюєва.
Про це повідомляє Комерсант. "Претензій до змістовних положень статті в листі ЄК не міститься. Посол також офіційно підтвердив факт припинення фінансування програм фінансової підтримки через низку причин, назвавши першим в цьому списку неефективне управління державними фінансами", - відзначає газета.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/13/6958629/view_print/

Захист Юлії Тимошенко оскаржив рішення про обмеження часу ознайомлення з матеріалами справи

Захист Юлії Тимошенко сьогодні звернувся до Київського районного суду Харкова з заявою про оскарження судового рішення щодо обмеження Юлії Тимошенко та її захисників у часі на ознайомлення з матеріалами кримінальної справи щодо діяльності корпорації ЄЕСУ.
"Сьогодні, відповідно до встановлених законодавством строків, ми оскаржили рішення судді Золотарьової", - сказав Сергій Власенко, повідомляє персональний сайт Тимошенко.

Більше про це читайте: http://byut.com.ua/news/9909.html
5

Коментарі

114.02.12, 11:11

про літак - це ваще капец. А Луценко вже рік за гратами за рострату 40тис. грн

    214.02.12, 11:40

    Той падле забыли саркофаг в самолет поставить и заминировать (но экипажу предварительно выдать парашюты)

      314.02.12, 16:59Відповідь на 2 від ab absurdo

      Екіпаж - туди ж. Вони знають на кого працюють. У кожного є вибір.