Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Інформаційний бюлетень

Випуск №124 від 31 січня 2012 року



Запорізькі "регіонали" пішли з "Партії зрадників"

Запорізькі члени Партії регіонів заявляють, що їхня політична сила перетворюється на Партію зрадників, і почали масово складати партквитки.
Про це говориться у відкритому листі "партійців" на ім'я президента Віктора Януковича, текст якого наводять "Коментарі".
"Ви так засуджували люстрацію часів Ющенка, однак такої люстрації членів Партії регіонів, як сьогодні, ми не бачили... Ми не можемо зрозуміти, чому Партія регіонів нас зрадила... Ми вступали в Партію регіонів, а опинилися в Партії зрадників. А зрадниками ми бути не хочемо. Тому ми вирішили вийти з партії", - говориться в листі

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/01/31/6943694/

Суд оправдал сына нардепа от ПР по делу об убийстве

Судья Барышевского райсуда Киевской области Владимир Яременко постановил приговор по делу Сергея Демишкана (сына нардепа от Партии регионов Владимира Демишкана, который был обвинен в организации похищения и убийства) - условное наказание
По информации передачи «Знак оклику» телеканала TВi, приговор был оглашен еще в конце декабря 2011 года.
Осужденный Демишкан свою вину признал полностью и показал, где находится труп, однако наказание получил условно. Соучастники убийства - Сергей Левченко и Александр Кудрин, - получили 5 и 7 лет реального лишения свободы соответственно.

Більше про це читайте: http://politics.comments.ua/2012/01/31/318765/sud-opravdal-sina-nardepa-pr.html


Луценко заявив про фальсифікацію протоколів допиту 2 свідків

Печерський районний суд Києва направив до Генеральної прокуратури заяву колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка про фальсифікацію протоколів допиту двох свідків, які містяться в матеріалах справи.
Таке рішення суд прийняв на засіданні.
У ході вивчення матеріалів справи Луценко помітив, що на 15-16 сторінці 17-го тому два протоколи різних свідків написані однаковим почерком, і під ними стоїть однаковий підпис.
"Прошу, відповідно до Кримінально-процесуального кодексу, передати до Генеральної прокуратури повідомлення про здійснення злочину співробітниками служби внутрішньої безпеки Рівненського УМВС, які сфальсифікували протоколи допиту 2-х свідків, які містяться на сторінках 15 та 16 17-го тому", - сказав Луценко.

Більше про це читайте: http://un.ua/ukr/article/372799.html

Влада хоче зробити так, щоб опозицію боялись

Скільки б статей про "беззубість" опозиції не виходило на шпальти газет, більшість виборців не підтримують радикалізм. Навіть щирий радикалізм з патріотичних мотивів.
Власне це не є секретом і для команди політтехнологів, яка зараз обслуговує діючу владу. Владу, що стрімко втрачає підтримку людей у базових для неї регіонах Сходу країни.
Ефективний спосіб відволікти виборців від падіння рівня життя – залякати їх, переключити увагу на інстинкт самозбереження, що об'єднує всіх. І чим більше буде падіння довіри, тим більше попит у владних коридорах на подібні сценарії.
Для того щоб запустити такі сценарії, потрібен певний інформаційний фон. Уявний попит на радикальні силові дії. Тому частина статей виникають в результаті розмов або з подачі одіозних "журналістів", що давно ходять як на роботу на розмови з людьми, що спонсорують їхню діяльність.
У випадку ж, коли опозиція не скотиться в радикалізм, і в неї залишиться підтримка більшості громадян, владі завжди може допомогти мобілізована "радикальними" статтями у ЗМІ колона противсіхів.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/columns/2012/01/31/6943447/

Захист: З матеріалів Тимошенко зникли документи

Захист екс-прем'єра Юлії Тимошенко заявляє, що під час досудового слідства у справі щодо діяльності ЄЕСУ з матеріалів справи зникли документи, які підтверджують її невинуватість.
Про це заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко у Харкові, повідомляє прес-слжуба БЮТ.
"Ми уже майже звикаємо, коли з матеріалів справи зникають документи, що виправдовують Юлію Тимошенко", - сказав він.
"У нас уже така ситуація була, коли під час розгляду справи у Шевченківському районному суді раптом із матеріалів справи зникло рішення Верховного суду від 11 листопада 2005 року, згідно з яким Верховний суд визнав законним закриття кримінальної справи проти Юлії Тимошенко та інших за відсутності складу злочину", - сказав Власенко.

Більше про це читайте: http://www.day.kiev.ua/3037678

Львовского журналиста хотят уволить за чтение в эфире стиха о власти
"Убей пидар#са"

Ведущего радио "Львівська хвиля" Андрея Великого вызвало руководство на разговор и сообщило, что его на три недели отправляют в отпуск.
Поводом для такого решения, по словам руководства станции, стал выход в эфир чрезвычайно популярной послеобеденной программы, где гостем был писатель Юрий Винничук, автор стихотворения "Убей пидер.са", уже ставший народным, пишет газета "Экспресс", сообщает Цензор.НЕТ

http:// censor. net. ua / news /195792/ lvovskogo _ jurnalista _ hotyat _ uvolit _ za _ chtenie _ v _ efire _ stiha _ o _ vlasti _ ubeyi _ pidarsa
9

Коментарі

131.01.12, 21:59

    Гість: lyo Dnepr

    231.01.12, 22:09

    Новости похожи на хронику времен оккупации

      Гість: Лютый Гриня

      331.01.12, 22:52

      Щодо виходу з ПР - людей же , хочеш ти чи ні, заставляли писати заяву про вступ в партію. Ті, хто на їхніх підприємствах працюють і бюджетники дружними рядами вступали в партію. Слава Богу, що Господь їм розум послав, та вони такими ж рядами почали з їхньої партії виходити...

        431.01.12, 23:06Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

        Толи еще будет!

          51.02.12, 00:26Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

          Чудові новини,якраз під "чай".

            61.02.12, 06:10

            Перетворюється? Ну, да. Ну, да...

              71.02.12, 12:17Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

              точно

                81.02.12, 13:14

                Всех не уволишь и всем рты не заткнешь. Не сталинские времена, как бы им не хотелось вернуть оные. Технологии не те.

                  91.02.12, 15:15

                  Напёрсточники и на высших ступенях власти - напёрсточники и шуллеры! НЕКОМУ им хвосты укоротить! (По самую голову!)

                    101.02.12, 21:12

                    Радує те, що у Запоріжжі живуть не тільки прихільники ката України, але й розумні достойні люди яким набридло що над ними знущаеться банда! Молодці! Мужній вчинок!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна