Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Хорошковського змусили продати "Інтер"?!


Валерій Хорошковський був змушений продати Inter media group limited компанії Дмитра Фірташа через критичні новини про роботу влади.

Таку думку озвучила член громадської ради при телеканалі "Інтер", виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар, повідомляє "ЛІГАБізнесІнформ".

Відповідаючи на запитання, чи не здається їй, що громадська рада була використана Хорошковським для того, щоб підняти ціну на "Інтер", Сюмар сказала: "Можна думати що завгодно".

"Але для інформаційного простору важливіше, що останні п'ять місяців країна могла дивитися зовсім інші новини на "Інтері", особливо в ході останнього місяця виборчої кампанії... П'ять місяців критики в ефірі національного каналу - це основна причина примусу до продажу", - уточнила вона.

На питання, чи означає це, що Хорошковський був змушений продати канал, Сюмар відповіла: "З моєї точки зору, так".

Члени громадської ради сподіваються, що зможуть коректувати інформаційну політику каналу і при новому власнику - меморандум про його створення був підписаний не особисто з Хорошковським, а з "Інтером".

"Ми не можемо ні на кого тиснути, але ми будемо відверто говорити, в який бік змінилися новини. Згідно з меморандумом, телеканал взяв на себе зобов'язання брати до уваги і коректувати інформаційну політику у відповідності з результатами моніторингів та порадами експертів. Подивимося, як на них тепер буде реагувати канал. Це вже питання іміджу нового власника", - підкреслила Сюмар.

Керівник ІМІ сподівається, що сьогодні в ефір, як і планувалося, вийде ток-шоу Безулик "Справедливість" - випуск присвячений вбивству Євгена Щербаня.

"Випуск повинен бути, інакше це було б уже занадто", - вважає вона.

Як відомо, у п'ятницю компанія KH Media limited, що належить Валерію Хорошковському, уклала угоду про продаж 100% акцій компанії Inter media group limited, виходячи з оціночної вартості 2,5 мільярдів доларів.

4

Коментарі

12.02.13, 07:11

шо був лайно, шо буде .......

    Гість: lyo Dnepr

    22.02.13, 11:31

    Сюмар, возможно, тоже используют. Эта история напоминает "закрытие" Левого берега и "вынужденную" эмиграцию Сони ошкиной

      32.02.13, 21:25

      Звісно що не з доброї волі він продав Інтер.