Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

"Свободи"й"Батьківщини"в ВР має бути більше, ніж ПР, КПУ і тушок



Олег Тягнибок

10 вересня 2012 року лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок представив мешканцям волинського міста Любомль виборчий список та програму ВО "Свобода" "Своя влада – Своя власність – Своя гідність на СВОїй, БОгом ДАній землі", а також єдиного кандидата від об'єднаних сил опозиції у Володимир-Волинському виборчому окрузі №19 свободівця Євгена Мельника.

Лідер "Свободи" піддав різкій критиці діючу владу, яка відверто зневажає все українське, та окреслив перші кроки фракції ВО "Свобода" в майбутньому парламенті.

"Українців в Україні сьогодні просто принижують. І тому основне завдання об'єднаних сил опозиції, завдяки чому власне і стало можливим таке об'єднання, – зупинити бульдозер Януковича і усунути від влади існуючий режим. Але для того, щоби нам це вдалося, потрібно, щоб у майбутній Верховній Раді було якомога більше депутатів від "Свободи" та "Батьківщини". Тобто "Свободи" й "Батьківщини" у майбутньому парламенті має бути більше, ніж Партії регіонів, комуністів і "тушок". Саме ці опозиційні політичні сили і мають сформувати нову парламентську більшість. Хто з якихось міркувань не хоче голосувати за "Свободу" – підтримайте наших партнерів із "Батьківщини". Хоча, звісно, "Свободі" ці голоси нині більше потрібні. Тим паче, що політологи кажуть: без "Свободи" опозиційної більшості не буде!", – зазначив Олег Тягнибок.

У свою чергу кандидат від об'єднаних сил опозиції у Володимир-Волинському виборчому окрузі №19 Євген Мельник ознайомив любомльців зі своєю виборчою програмою та своєю діяльністю як депутата Волинської обласної ради, голови постійної депутатської комісії обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічної діяльності та туризму. У своєму виступі Євген Мельник торкнувся найбільш болючих проблем селянина – можливого продажу земель сільськогосподарського призначення, закупівельних цін на молоко, безробіття на селі тощо.

"Безробіття – це, на жаль, тотальна проблема волинського села. Проте найбільш вражаючі факти я побачив саме тут, на Любомльщині. Ледь не все працездатне населення цього району, замість працювати на власну економіку, орієнтується на закордон, від якого й виживає. Люди по декілька разів на день "мотаються" по ту сторону кордону, лиш би вторгувати копійчину на різниці в цінах. Недолугість влади перетворює працелюбного українського селянина в гендляра", – наголосив Євген Мельник.

Окрім названих, Євген Мельник окреслив й інші проблеми волинського села. "Це вкрай погані дороги та незадовільне транспортне сполучення, а в деяких селах – узагалі його відсутність. Перевізники просто відмовляються возити людей по бездоріжжю. По селах немає вуличного освітлення, практично не працюють сільські клуби та бібліотеки, молодь не має куди подітися, нудиться, спивається… У віддалених селах не працюють магазини, а з автокрамниці, що приїздить у село не щодня, всього необхідного не купиш. Нарікають селяни й на "медичну реформу", закриття сільських ФАПів, інших об'єктів соціально-культурної інфраструктури на селі", – стверджує Євген Мельник.

Олег Тягнибок та Євген Мельник відповіли також на численні запитання присутніх.


svoboda.org.ua

5

Коментарі

Гість: Лагуз

112.09.12, 18:31

Тож він правду каже, що нормальних має бути більше