хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Хто нищить Замкову гору?













-          Алло, Добрий День ! Юрій Васильович Павлюк?
-          Да. Кто это ? Что надо ?
-          Ви ж є одним із засновників ПП "Маркон", вірно ?
-          Ну да.
-          Чи можете ви надати інформацію про документи, які
підтверджують правомірність забудови на Замковій ? Ми можемо з Вами
зустрітися, щоб поговорити про це детальніше ?
-          Ні, не можете. І взагалі, я рекомендую вам більше сюди не
дзвонити, а то затаскаю вас по судах за втручання у приватне життя.

Хто плювати хотів на історію міста, гучні заяви мерії "не дамо в образу святиню" та й на гіркий досвід Ріната Ахмєтова. "Свідомо" вирішило з`ясувати, хто у варварський спосіб почав будувати готель на Замковій горі - пам'ятці містобудування та археології. Пошук привів до професійного податківця.

Як відомо, забудовником Замкової гори є ПП "Маркон". Витяг із державного реєстру дав наступних засновників: Юрій Павлюк, Василь Павлюк, Віталій Гетьман, Валентина Гетьман, Галина Павлюк та Юлія Павлюк.

Логічно було припустити, що йдеться про родину високопосадовця - це їхня практика записувати в засновники родичів, залишаючись самим в тіні. Дзвінки по телефонам та поїздка за адресою, що була вказана при реєстрації, вивели на Валерія Васильовича Павлюка. Самого його в засновниках якраз немає. Але всі вони ним поєднані: дружина, брат, батько і мати, тесть і теща.




Ким є Валерій Васильович? Офіційні інтернет-сторінки податкових адміністрацій та дзвінки їм дали наступні дані. Валерій Павлюк працював начальником податкової Дніпровського району. Далі став заступником начальника податківців усього Києва. Знову повернувся на посаду головного районного податківця - цього разу у Шевченківській район. Цього року працював помічником першого заступника начальника всієї Державної податкової служби України Андрія Головача. До минулого тижня на сайті був його графік особистого прийому громадян.

Але їх Павлюк в податковій вже не приймає. У відділі кадрів служби "Свідомо" повідомили - він звільнився. Ми представилися як знайома з Івано-Франківська, тому співрозмовниця додала: "Взагалі то зараз Ви з ним контакт не знайдете, бо, здається, він за кордоном".

Вже колишні сусіди, зі свого боку, повідомили, що у кінці липня сім'я Павлюків продала свою квартиру на вулиці Урлівській.

Дзвінок брату закінчився погрозою "затаскати по судах".

Варто зауважити: статутний фонд  "Маркон" - 34 000 000 гривень. І це не єдине підприємство родини Павлюків. На колишню домашню адресу пана Валерія також зареєстроване ТОВ "Апрайз компані", яке займається побудовою нерухомості для продажу або оренди.


3

Коментарі

114.08.12, 23:18

    216.08.12, 14:32

    Мерзота!