хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Випуск №205 від 11 червня 2012 року

У Донецьку чорнобильці обізвали ЄВРО 2012 "бенкетом під час чуми"

Сьогодні в Донецьку близько 350 пенсіонерів та інвалідів з організації "Всеукраїнське об'єднання ветеранів Чорнобиля" мітингували з транспарантами "ЄВРО 2012 - бенкет під час чуми", "Руки геть від захисників вітчизни".

"Одні люди поставлені на межу виживання, а інші з жиру бісяться. Ось чому чемпіонат - це бенкет під час чуми. Сьогодні тут є евакуйовані з Чорнобильської зони, в яких з нового року пенсія зменшилася в 4-5 разів, - заявив лідер протестувальників Володимир Деркач. - Це ЄВРО побудовано за рахунок нас, українців. Кожний пересічний українець витратив на цю справу 2000 гривень, а непересічний навпаки - заробив мільйони. Так, наприклад, цемент для будівництва спортивних споруд в країні купували за ціною, яка перевищує оптову в 3 рази. І це тільки один приклад. Українські правителі думали не про спорт, вони думали тільки про свою вигоду".


Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/life-photo/_u-donecku-chornobilci-obizvali-evro-2012-benketom-pid-chas-chumi/440250


Власть готовится к фальсификациям. В избирательных округах Луганской области уже «учли» 38 тысяч «мертвых душ»?


В Луганской области общее число избирателей в созданных здесь 11 избирательных округах составляет 1830976 (Постанова ЦИК от 28.04.2012 г. №82). А общее число избирателей всех 1406 обычных избирательных участках, которые составляют эти округа - 1792738 (Постанова ЦИК от 12.04.2012 г., №66). Разница около 38 тысяч или 2,1%.


Більше про це читайте: http://www.cvu.org.ua/doc.php?lang=ukr&mid=pu&id=3336&lim_beg=0


Україна потрапила в п'ятірку країн, яким загрожує дефолт


Україна зайняла четверте місце в рейтингу країн, яким загрожує дефолт.

Економічна криза в Європі набирає обертів, тому інвесторам доводиться платити набагато вищі ставки, щоб застрахувати себе від дефолту за допомогою дефолтних свопів, пише ресурс Business Insider, що склав рейтинг країн з особливо високою ймовірністю дефолту.

Дослідження проводилося в 59 країнах, а рейтинг очолила Греція.


Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/11/6966421/


В Киеве шведские и украинские болельщики одевают футболки "Free Yulia". ФОТОрепортаж


На Крещатике в палаточном городке представители объединенной оппозиции "Батькивщина" раздают болельщикам футболки с надписью "Free Yulia".

Футболки с портретом экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко одевают как украинские, так и шведские болельщики, - передает Цензор.НЕТ.

Більше про це читайте: http://censor.net.ua/photo_news/208698/v_kieve_shvedskie_i_ukrainskie_bolelschiki_odevayut_futbolki_free_yulia_fotoreportaj


Опозиція подала у ВАСУ позов з приводу голосування за мовний законопроект в Раді


Опозиція подала до Вищого адміністративного суду України позов з приводу голосування за мовний законопроект Колесніченка-Ківалова. Про це на брифінгу повідомив народний депутат з фракції БЮТБ Степан Курпіль, передає прес-служба партії "Батьківщина".

"Ми підготували позовну заяву до Верховної Ради, де вимагаємо визнати результати голосування недійсними та заборонити профільному комітету готувати цей законопроект до другого читання", - сказав він.

Курпіль наголосив, що було грубо порушено регламент Верховної Ради, оскільки за законопроект голосували "мертві душі". "Ми не повинні чекати фальсифікації у другому читанні. Саме тому ми подаємо позов сьогодні", - додав він.


Більше про це читайте: http://www.rbc.ua/ukr/newsline/show/oppozitsiya-obzhalovala-v-sude-golosovanie-za-yazykovoy-zakonoproekt-11062012160400


У иностранцев пользуется популярностью символика со словами поддержки Тимошенко


Каждый день в палаточном городке приверженцев экс-премьера Юлии Тимошенко под Печерским судом в центре Киева бывает огромное количество иностранных туристов и гостей города, приехавших на Евро-2012 в Украину.

Об этом, как сообщает корреспондент «Цензор.НЕТ», на сегодняшнем брифинге у палаточного городка под стенами Печерского суда рассказал нардеп-«бютовец» Юрий Одарченко. По его словам, он приятно удивлен интересом иностранных гостей Украины к событиям в нашей стране и, в частности, с политическим преследованием лидера «Батькивщины» Юлии Тимошенко и других оппозиционеров. Более того, как отмечает политик, иностранцы, на удивление много знают о текущей ситуации в нашей стране, состоянии демократии, происходящем с судебной системой.


Більше про це читайте: http://censor.net.ua/news/208690/u_inostrantsev_polzuetsya_populyarnostyu_simvolika_so_slovami_podderjki_timoshenko_odarchenko


Звіт про використання коштів на Євро-2012 відбудеться за будь-яких умов, запевняє Томенко


Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко заявляє, що звіт про використання коштів на підготовцу до Євро-2012 передбачений законом і не є примхою опозиції.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі М.Томенка.

Він нагадав, що коли уряд переконував парламент у необхідності дозволити на короткий період проводити державні закупівлі для Євро-2012 без тендеру, відповідне рішення було ухвалене за умови, що уряд кожні півроку інформуватиме народних депутатів про використання цих коштів.

«Більшість парламенту попросила піти на такий безпрецедентний крок з використання державних фінансів з гарантією, що уряд буде систематично звітувати перед парламентом та інформувати українське суспільство, як і куди йдуть ці кошти», - наголосив віце-спікер. Натомість, сказав він, незважаючина неодноразові вимоги опозиції, уряд та парламентська більшість відмовляються прозвітувати у Верховній Раді з цього питання.

Більше про це читайте: http://economics.unian.net/ukr/detail/130299

Hyundai Колесникова опять сломался. "Укрзализниця" уже обвиняет корейцев

В воскресенье новый скоростной поезд Hyundai, который курсировал по сообщением Киев-Львов, из-за поломки прибыл на станцию назначения с двухчасовым опозданием.

Об этом "Украинской правде" сообщила заместитель начальника пресс-центра "Львовской зализныци" Юлия Грабова, передает Цензор.НЕТ.

"В воскресенье поезд Hyundai сломался. Остановка была на станции Красное Львовской области. Сломался пантограф. Но все претензии нужно выставлять корейской стороне-производителю", - сказала Грабова.

Більше про це читайте: http:// censor. net. ua / news /208662/ hyundai _ kolesnikova _ opyat _ slomalsya _ ukrzaliznitsya _ uje _ obvinyaet _ koreyitsev
8

Коментарі

112.06.12, 10:26

Доколе?

    212.06.12, 10:42Відповідь на 1 від Лінулька

    Доколе?..... ох....все так

      312.06.12, 10:43Відповідь на 2 від Vikusjc

      Доколе?..... ох....все таки ты здесь?

        412.06.12, 10:44Відповідь на 3 від Лінулька

        Доколе?..... ох....все таки ты здесь?аха.....

          512.06.12, 10:47Відповідь на 4 від Vikusjc

          я думала, ты вне политики

            612.06.12, 14:49

            За все, що не візьметься Партія регіонів, виходить через Ж...

              Гість: Лютый Гриня

              712.06.12, 16:24

              Ми завжди відносилися до 35 виборчої дільниці з центром в м. Нікополі.Нікополь від нас на відстані 27 км. В цьому році, з якогось дива, наше місто включили туди де Дніпродзержинськ, Петриківка, і ще якісь села.Ми від них знаходимося хто-зна де.А це в сторону Дніпропетровська і від нас за 200км. Як вони собі уявляють будуть вночі туди везти бюлетені??? Все зробили для того, щоб заплутати людей так, щоб нічого взагалі не могли змитикувати.І спокійно можна було сфальсифікувати все їхнє "покращення"..

                813.06.12, 01:01Відповідь на 7 від Гість: Лютый Гриня

                Ми завжди відносилися до 35 виборчої дільниці з центром в м. Нікополі.Нікополь від нас на відстані 27 км. В цьому році, з якогось дива, наше місто включили туди де Дніпродзержинськ, Петриківка, і ще якісь села.Ми від них знаходимося хто-зна де.А це в сторону Дніпропетровська і від нас за 200км. Як вони собі уявляють будуть вночі туди везти бюлетені??? Все зробили для того, щоб заплутати людей так, щоб нічого взагалі не могли змитикувати.І спокійно можна було сфальсифікувати все їхнє "покращення"..Цю інформацію треба росповсюдживати, здається мені це тільки початок, ця ганебна влада і не на таке здатна, тому вважаю що чим більше людей знатиме про це - тім краще.

                  913.06.12, 18:49

                  Не поняла - мы должны жаловаться на Колесникова и Януковоща корейцам? Северным?

                    1014.06.12, 11:27Відповідь на 5 від Лінулька

                    я думала, ты вне политикиплохо думала....я если бы родилась в прошлом или позапрошлом столетии то была бы женой декабриста или январиста или пофигиста

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна