Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Для чого ми вивчаємо Біблію?

Пожалуй найкраща цитата з вчорашнього блогу http://blog.i.ua/community/3399/1247020/#p3 що я можу згадати це "Ми вивчаємо Біблію не для того щоб когось обманути чи обманути себе, і не для того щоб бути дураками. Ми вивчаємо Біблію тому, що вміємо її вивчати"

Не знаю як мені спало на думку така геніальна мисль бо я увімкнув комп'ютер після напруженної і відповідальної роботи перед собою, підготуватись до стабільної спеки, розібрав системник, обережно перечистив, розібрав кулери і почистив їх, смазав, і замінив термопасту на процесор, нарешті увімкнув і пііііішло.

В поточному уроці я чую слова "Библия с успехом выдержит ЛЮБЫЕ испытания", а більше того до неї можна підходити за своєю спеціальністю: якщо Ви пілот то дивіться на неї як на карту чи прогноз погоди, а коли Ви медсестра то шукайте в Біблії ознаки життя так як медсестра шукає ознаку життя коли їй привезуть хворого.

В уривку приводиться приклад одного з дослідників який поставив під сумнів воскресіння Христа, і з його досліджень вийшла книга "Кто отодвинул камень?"

0

Коментарі

14.07.13, 17:06

увімкнув чи вимкнув? комп після напруженої роботи

    24.07.13, 17:57Відповідь на 1 від биглязь

    Я не правильно сформулював думку?