Квасолеві котлетки
- 04.12.10, 19:39
- Філософія життя
Останні коментарі до однієї з моїх кулінарних заміток знову повернули мене до книги "Кулінарні фіглі" Марії Матіос. Не було ніякого бажання до великих кулінарних шедеврів, здоров’я трохи підвело. Але війна війною, а обідати всім хочеться. Отже, на обід - ліниві голубці і квасолеві котлетки. Цитую з книги квасолеві котлетки, бо ліниві голубці - страва і так всім добре відома.
"... готуєте квасолеві або соєві котлетки. Звечора Ви вже зварили квасолю (першу воду через 5 хвилин після початку кипіння — злили), пропустили через м'ясорубку, змішали із невеликою кількістю м'ясного фаршу, додали сире яйце, ложку крохмалю, трохи смаженої цибулі, трохи — сиру (бажано домашнього, хоча можна і того, що вже третій день сохне в холодильнику), зробили маленькі акуратненькі котлетки, посмажили — і будьте ласка. До речі, такі котлети вигідні тим, що їх можна їсти й холодними, розігрітими на другий чи й третій день — а вони свого смаку не втрачають..."
Смачного !
Коментарі
N 47-ий
14.12.10, 19:42
konfetti-s
24.12.10, 19:43Відповідь на 1 від N 47-ий
Вітаю в себе, з твоїми грошима зайвий не будеш.
ПИВОМАН
35.12.10, 14:14
konfetti-s
45.12.10, 14:28Відповідь на 3 від ПИВОМАН
Скептично я поставилася спочатку до цього рецепту, але котлетки вийшли смачними.
ПИВОМАН
55.12.10, 14:41Відповідь на 4 від konfetti-s
Я роблю квасолевий паштет... закусь
konfetti-s
65.12.10, 15:17Відповідь на 5 від ПИВОМАН
Мені про такий розповідала подруга, але сама я не робила. Треба якось спробувати. А що ти туди додаєш окрім цибулі?
ПИВОМАН
75.12.10, 16:52Відповідь на 6 від konfetti-s
кріп, перець і спеції за смаком... Буває і моркву натерту на дрібну терку....
konfetti-s
85.12.10, 17:33Відповідь на 7 від ПИВОМАН
Треба спробувати. Дякую.
Грымза
98.12.10, 15:13
konfetti-s
108.12.10, 15:25Відповідь на 9 від Грымза