єдине, щоб я забрала і з цього, вдосконаленого, рецепту - це фольгу для запікання. Хай би перець запікався "голенький", він так набагато смачніший і ароматніший виходить. Бо у фользі він печено-варений. Хоча, бальзамічний уксус може поглинути аромат перцю...
Ну, це моя така думка.
а да... часнкову б нотку ще сюди...
я зануда, я знаю
Я ж кажу - не мій рецепт цього разу... сам я інакше робив, але перець як раз у фользі запікав, щоб рідини більше було...так я ж і без претензій, просто роздуми вслух
Я ж кажу - не мій рецепт цього разу... сам я інакше робив, але перець як раз у фользі запікав, щоб рідини більше було...так я ж і без претензій, просто роздуми вслухЯ і не проти, просто пояснюю доцільність фольги - соус не повинен бути занадто густим
Коментарі
анонім
119.08.16, 09:53
Ми Ла
219.08.16, 09:55
єдине, щоб я забрала і з цього, вдосконаленого, рецепту - це фольгу для запікання. Хай би перець запікався "голенький", він так набагато смачніший і ароматніший виходить. Бо у фользі він печено-варений. Хоча, бальзамічний уксус може поглинути аромат перцю...
Ну, це моя така думка.
а да... часнкову б нотку ще сюди...
я зануда, я знаю
Philosopher
319.08.16, 09:58Відповідь на 2 від Ми Ла
Я ж кажу - не мій рецепт цього разу... сам я інакше робив, але перець як раз у фользі запікав, щоб рідини більше було...
Ми Ла
419.08.16, 10:02Відповідь на 3 від Philosopher

так я ж і без претензій, просто роздуми вслухPhilosopher
519.08.16, 10:11Відповідь на 4 від Ми Ла

Я і не проти, просто пояснюю доцільність фольги - соус не повинен бути занадто густимvica246
619.08.16, 10:13
Пусть достигают !!
Не лишайте удовольствия))
Книга - это, конечно, весьма и весьма более достойнейшее место !
Philosopher
719.08.16, 10:16Відповідь на 6 від vica246

В книгу рецепты в стихах пойдут...vica246
819.08.16, 10:22Відповідь на 7 від Philosopher
Ничего себе!!!!!!!! Круто...
Всяческих успехов и вдохновения!!
Читаем!!
vica246
919.08.16, 10:34
Глупый вопрос, может быть...
А чем отличается бальзамический уксус от обычного уксуса??
Можно его заменить виноградным или яблочным???
Philosopher
1019.08.16, 10:41Відповідь на 8 від vica246

Ну... в блоге их у меня штук 16-17... в книгу планирую не меньше 50...