хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Банановый рис по-венесуэльски

Что-то давненько я не баловал Вас простыми и вкусными рецептами...



Так что представляю: Рис с бананами по-венесуэльски!

Вкусный, сытный и готовится без лишних заморочек.



13

Коментарі

117.08.16, 12:24

бананы с перцем
но надо попробовать)

    217.08.16, 12:25Відповідь на 1 від nihktoteperr

    бананы с перцем
    но надо попробовать)
    реально вкусно и очень насыщает...

      317.08.16, 12:26Відповідь на 2 від Philosopher

      бананы с перцем
      но надо попробовать)
      реально вкусно и очень насыщает...
      верю...и проверю

        Гість: La шарік

        417.08.16, 12:32


        радує коли нормальні люди пишуть приємні речі

          517.08.16, 12:35Відповідь на 4 від Гість: La шарік


          радує коли нормальні люди пишуть приємні речі

            617.08.16, 12:38

            Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?

              717.08.16, 12:40Відповідь на 6 від Ми Ла

              Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
              тільки смажити треба обережно...
              обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...

                Гість: La шарік

                817.08.16, 12:44Відповідь на 7 від Philosopher

                Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
                тільки смажити треба обережно...
                обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...
                і обов"язково розігріти гарненько сковорідку

                  917.08.16, 12:46Відповідь на 7 від Philosopher

                  Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
                  тільки смажити треба обережно...
                  обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...
                  дякую, шеф!

                    1017.08.16, 12:47Відповідь на 8 від Гість: La шарік

                    Я попробую обов'язково! Всі складові я люблю. Питання одне: із перезрілих бананів не виходить каша-малаша?ні.
                    тільки смажити треба обережно...
                    обов"язково на великому вогні, щоб карамелізувались, а не танули...
                    і обов"язково розігріти гарненько сковорідку
                    дякую, шеф! якщо що - ти до мене на підмогу, ок?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна