Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче жити в іншій Україні! Україні, де вартують справжні людські цінності:чесність, порядність, любов. Де шанується культурна та історична спадщина, де люди з шаною ставляться до природи та рідного краю.

На жаль, політика в житті нашої країни є визначальною і риба гниє з голови. Протиріччя між особистими інтересами кубла олігархів і стратегічними інтересами українського народу стали несумісними. Вони є фундаментальними, ціннісними.
Україні потрібна правова держава з опорою на громадянське суспільство. Натомість олігархам потрібна поліцейська держава з опорою на сексотів-пристосуванців.
Україна має будуватися на двох базових цінностях: Україна є самостійною суверенною державою та Україна шанує європейські цінності і впроваджує європейські стандарти.
Натомість олігархи своїми діями позбавляють Україну самостійної політики, перетворюють на васала іншої держави, впроваджують в Україні авторитарно-репресивний політичний режим.
Україна повинна будувати свою економіку на конкурентних ринкових засадах. Олігархи знищують засади конкуренції в економіці України, монополізують стратегічно важливі сектори економіки країни.

Тим не менше, наше життя є різнобарвним, а людині притаманне відчуття прекрасного, то ж не хотілося б, аби дописувачі обмежувались суто політичною проблематикою :)
Дописувачем може стати той, хто поділяє наші цінності і пише на українську тематику.

Хочеться наголосити, що засади модерування цього співтовариства є абсолютно прозорі і демократичні, модератори можуть змінюватись за волевиявленням дописувачів.
Вид:
короткий
повний

Твоя Україна

Крым без воды оставляет новая крымская "власть"

  • 24.04.14, 01:07
[Приєднана картинка]Новая крымская власть не идет на переговоры по вопросу крымского канала и может оставить полуостров и жителей без пресной воды. Об этом заявил председатель Херсонской ОГА Юрий Одарченко, сообщает 5 канал.

Экс-премьер укрепляет оборону

  • 23.04.14, 20:29
Лидер партии "Батькивщина" и кандидат в президенты Украины Юлия Тимошенко обратилась к американскому парламенту с просьбой оказать Украине помощь, в том числе, и военно-техническую. В частности, США следует поставить Киеву противовоздушное и противотанковое снаряжение, а также обучить местный военный персонал в соответствии с собственными стандартами. Она продвигает создание "Общенародного движения сопротивления против российской агрессии". В каждой...

Читати далі...

Ученый из США разгадал тайну перевала Дятлова

  • 23.04.14, 18:32
[Приєднана картинка]Американский ученый Донни Эйхар пять лет изучал обстоятельства загадочной смерти девяти членов лыжной группы Дятлова, которые погибли на перевале у горы Холатчахль в 1959 году. Группа студентов, которую возглавлял 23-летний Игорь Дятлов, совершала лыжный поход, направляясь к поселку Вижай на севере Свердловской области. Однако к намеченному пункту никто из студентов так и не вышел. Впоследствии поисковая группа обнаружила...

Читати далі...

На Дніпропетровщині створили писанку пам’яті Небесної сотні

  • 23.04.14, 16:56
[Приєднана картинка]Писанку, присвячену пам’яті Героїв Небесної сотні створили народні майстри Дніпропетровщини. Про це Радіо Свобода повідомили автори роботи, петриківські майстрині Галина Назаренко та Олена Ярмолюк.

Депутати не хочуть боротися з корупцією

  • 23.04.14, 16:36
[Приєднана картинка]Урядовий уповноважений з питань антикорупційної політики Тетяна Чорновол закликає Верховну Раду ухвалити закон про створення Національної служби боротьби з корупцією. На брифінгу у кризовому медіа-центрі Чорновол зазначила, що донині Верховна Рада України навіть не внесла відповідний законопроект до порядку денного. Це, за її словами, унеможливлює легалізацію діяльності відповідного органу, як і самі заходи для подолання корупції в органах...

Читати далі...

Черга у Сімферополі до відділення «Приват Банк».23.04.2014

  • 23.04.14, 16:05
21 квітня Банк Росії ухвалив рішення припинити діяльність на півострові підрозділів банків «ПриватБанк», «ІмексБанк», «Київська Русь» і «ВіЕйБі Банк». [Приєднана картинка]

Премии за пойманных сепаратистов

  • 23.04.14, 03:09
Коломойский уже стал выплачивать премии за пойманных сепаратистов. На Днепропетровщине уже выплатили деньги за задержание восьми сепаратистов - по 10 тысяч долларов за каждого. Об этом сообщил заместитель начальника штаба национальной защиты области Михаил Лысенко. По его данным, всего на блокпосты в области сейчас доставлены 11 подозреваемых в сепаратизме: шесть задержаны на территории Донецкой области, четверо - Луганской, один - Харьковской. Как уточнил Лысенко...

Читати далі...

Сторінки:
1
79
80
81
82
83
84
85
86
попередня
наступна