хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Сторож "Межигір'я" як партнер Ріната Ахметова



Колись у середині 1990-их хрещений батько української корупції Павло Лазаренко запровадив правило роботи влади з бізнесом - 50 на 50. Для того, щоб мати можливість заробляти, ти мусив віддавати чиновнику половину доходів.

Власне, на цьому Лазаренко і погорів. Його головний компаньйон Петро Кириченко також віддавав половину заробленого. Він ледь не боготворив Лазаренка, називав його братом, просив стати хрещеним батьком для улюбленої онучки... Але потім, коли Лазаренко втратив владу, заявив у каліфорнійському суді, що був жертвою вимагання, після чого українському екс-прем'єру присудили понад вісім років американської тюрми.

Минули десятиліття, але не змінилися принципи. Стосунки Віктора Януковича та Ріната Ахметова набагато глибші, ніж здається на перший погляд. Протягом останніх років певні експерти культивують міф, що "Ахметов може відмовитися від Януковича", що "Ахметов невдоволений Януковичем" тощо...

Насправді Ахметов за часів Януковича втілює свої найпотаємніші мрії в царині скуповування державної власності. І Ахметова з Януковичем поєднує значно більше, ніж дружба чи партійні вузи – вони є бізнес-партнерами.

У одному з мальовничих закутків Києва, на Парковій дорозі стоять два красивих напівзруйнованих будинки. Розташовані вони прямо напроти майбутнього гелікоптерного майданчику Януковича, який спотворив краєвид столиці.

Мало хто пам’ятає, як проходило відчуження з державної власності легендарної резиденції "Межигір'я". Грошей бюджет за неї не отримав. Розплатилися цими двома пошарпаними спорудами, які були передані державі збанкрутілою фірмою з Донецька - в обмін за резиденцію на березі Київського моря, яка стала корупційною штаб-квартирою України.

9

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

11.06.12, 10:22

Да, про Лемтранс я знал давно. Может не во всех подробностях. Но то что это настоящая мафиозная структура было ясно с самого начала ее существования.

    21.06.12, 10:41

    Вывод: во всём виновата Юлька. Однозначно.

      31.06.12, 12:33Відповідь на 2 від rutzit

        анонім

        41.06.12, 13:24

        Вот эти документы и понадобятся когда рухнет вся эта "вертикаль", даже ГПУ ни чего не надо будет раскапывать.

          51.06.12, 13:41

            Гість: SСHUTZE

            61.06.12, 14:15Відповідь на 4 від анонім

            Вот эти документы и понадобятся когда рухнет вся эта "вертикаль", даже ГПУ ни чего не надо будет раскапывать.ета вертикаль никогда не рухнет! к сожалению.

              71.06.12, 17:37

              Ці матеріали треба берегти для майбутнього суду над
              "солодкою парочкою"

                81.06.12, 20:04Відповідь на 6 від Гість: SСHUTZE

                Вот эти документы и понадобятся когда рухнет вся эта "вертикаль", даже ГПУ ни чего не надо будет раскапывать.ета вертикаль никогда не рухнет! к сожалению.[/cit
                Це точно,на жаль.

                  91.06.12, 22:56

                  все они хады...надоели

                    102.06.12, 03:25Відповідь на 6 від Гість: SСHUTZE

                    Вот эти документы и понадобятся когда рухнет вся эта "вертикаль", даже ГПУ ни чего не надо будет раскапывать.ета вертикаль никогда не рухнет! к сожалению.Якщо вдасться їх розділити, то завалиться. Звичайно. Янукович та Ахметов - це не Лазаренко з Кириченком. Але ставки тут занадто високі: доля України і Європа з Америкою Тимошенко ховати не збираються. Думаю, що після програшу виборів опозицією восени все тільки почнеться.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна