Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Кличко й наперстки

Коротенько моє ставлення до В.Кличка як політика. Одразу скажу Віталія поважаю бо для України, як спортсмен, він зробив набагато більше чим інші політики, але в політику Віталій поліз даремно як на мене.

Як вчора заявив на ток-шоу Кличко, на вибори його партія піде самостійно, браво оперуючи опитуваннями та аналітичними звітами, Володимир переконував, що сама партія набере більше процентів голосів чим об'єднання партій. Слухаючи його наївно-полум'яні речі я розумів, що Вітя далекий від українських політичних реалій, говорячи про консультації з німецькими політичними партіями та великий Європейський досвід він реально показав відсутність досвіду в українській політиці. Заявою про те що на вибори він йде окремо Кличко заявив про свою залежність від ПР й відсутність власних амбіцій в політиці. Обґрунтую свої твердження про недоліки Кличка політика зроблені з його виступу:

1. Віра Кличка (суркісі та шуфрич з омельченком напевно переконали) в те, що в наперстки можна виграти, а наперсточники чесні люди - Мене особисто подібні люди шокують наївністю та тупістю

2. Заява про статистику й аналітику, про більші проценти, що отримає партія ідучи самостійно на вибори чим об'єднавшись також дивують, Вітя тебе розводять (або ти розводиш нас), які соцопитування та аналітика може бути в наперстках ? Та ПРасти музику замовляють, й буде тобі теке опитування й аналітика як їм потрібно, та не діє при ПРастах закон і європейський досвід.  Наївно вважати, що чим більше партій тим більше процентів отримаєш, чим більша масовка біля наперсточника тим більше лохів (український народ) він розведе.

3. Кожна розумна людина усвідомлює, що зараз в Україні є (1) ПРасти які не віддадуть владу законним шляхом, (2) БЮТ і (3) третя маса наперсточна масовка. ПРастами будуть наполегливо створюватись, різні опозиції Кличків, Яценюків, Гриценків, Тягнибоків (вже зрозумів свою помилку 2010), Медведчуків, Литвинів ...  це всього лиш масовка для продовження імітації бурхливої політичної боротьби в Україні, щоб якомога довше протримались при владі нювориші й закріпили своїх дітей й прикрили свої злодіяння. Вітя не створюй масовку лохотронщикам, не позор себе. БЮТ тільки здатна скинути ПРастів й покарати їх (а потім провести люстрацію) і обов'язок кожного патріота України допомогти їм в цьому, а не сприяти утримуванню ПРастів при владі як мінімум найближчі 3-8 років, а це означатиме скоріш за все довічно.

4. І Віталію учи програму своєї партії, качай мізки, бо організаторів в Україні при владі вагон, а розумних людей немає. Питання від журналіста що таке "Субвенції", "Субсидіарність" терміни власної програми партії слід знати, це не з "Геологічного словника" термін. В таких випадках краще вибачитись по чесному за недопрацювання, чим включати типовий політичний український мороз, не уподобляйся на старті політжиття тим кого ніби висміюєш.

http://klichko.org/ua/about/programma/mistseve-samovryaduvannya   -програма партії Удар

Питання: Чи вірите Ви в Кличка політика й його опозиційність ?


10%, 2 голоси

70%, 14 голосів

10%, 2 голоси

10%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

13.04.12, 21:00

Це моя думка, прошу переконайте мене в іншому.

    23.04.12, 22:45

    Яка люстрація від БЮТ? Самих себе зарубати? Від Дніпропетровська вони у ВР провели Гаріка Арутюнова, рекетира і наркоторгівця, близького друга армянськуої сім'ї Ульяхіної. Пропонуєш змінити одних злодіїв іншими?

      Гість: lkjmn

      34.04.12, 09:03

      Кличко, сам, як особистість, - це лише фасад. Його використовують через відомість і певну довіру з боку народу. Він не зможе керувати країною і гідно представляти інтереси народу. Буде так, як зараз у Київраді - не раба, не м'ясо.

      Хоча він прекрасний спортсмен і дуже гарна людина.

        44.04.12, 09:51Відповідь на 2 від Lost_paradise

        Якщо в тебе є докази злодійств ЮВТ то надай їх будь ласка ПРастичним суддям, бо вони з ніг збились шукаючи ці злочини.
        А люстрацію як ЮВТ не проведе то піде в слід за зеком, не зациклюйся на ЮВТ й не прикривай ПР.
        Я ПРОПОНУЮ СКИНУТИ зека цього року й не допустити нових ющенків до влади.

          54.04.12, 09:52Відповідь на 3 від Гість: lkjmn

          100% погоджуюсь.

            64.04.12, 13:29Відповідь на 4 від stepan

            Якщо в тебе є докази злодійств ЮВТ то надай їх будь ласка ПРастичним суддям, бо вони з ніг збились шукаючи ці злочини.
            А люстрацію як ЮВТ не проведе то піде в слід за зеком, не зациклюйся на ЮВТ й не прикривай ПР.
            Я ПРОПОНУЮ СКИНУТИ зека цього року й не допустити нових ющенків до влади.
            Та я не проти скинути бандитів, але я не хочу, щоб до влади прийшли інші бандити - БЮТ. Подивитись лише на її оточення - жиди, хачі, бандюки, збоченці і підараси. Гаріка Арутюнова знає будь-який мєнт в Дніпрі і історію як він від переслідування за рейдерську атаку на Кіровський сховався за депутатським мандатом. І як гроші відмивав через банк ФСБ http://www.unian.net/rus/news/news-282903.html

            І взагалі за хачів голосувати не збираюсь, хай вертаються в свій аул

              74.04.12, 13:51Відповідь на 6 від Lost_paradise

              Що ж може років через 50 внуки бандюків будуть кращими за своїх праотців й щось робитимуть для України, але де той патріотизм у них візьметься ...
              А мені не важливо хто скине бандюків, головне б пошвидше, щоб не вкорінились бандюкиукраїнофоби, лиш б щось українського залишилось у нас.

                84.04.12, 13:55Відповідь на 7 від stepan

                Ось тому і треба провести люстрацію, щоб вже остаточно відірвати всіх покидьків від влади. От тільки БЮТ не проведе люстрації оскільки, як усілякі Волкови, Арутюнови, Турчинови відірвуть самі себе від кормушки? Треба що до влади прийшли справжні проукраїнські сили і зробили санацію української влади

                  94.04.12, 14:14Відповідь на 8 від Lost_paradise

                  Хто прийде кого ти бачиш в наступні років 5-10 серйозною силою здатною скинути ПР ?, Щоб прийти їм потрібно домовлятись, а тим паче щоб щось робити з ПР, ЮВТ не домовляється як бачимо, бо давно б як юща відпустили, й має право перед світом бандюків пресувати бо вони їй дозволили це самі, а інші просто смикатимуть ковдру й домовлятимуться, що найстрашніше для України, не переживе вона ще одного ющенка, й бандюків не витримає ще років 20-50.
                  Невже не розумієш ?

                    104.04.12, 15:13

                    Тут головне мажоритарка. Головне щоб там був один опозиційний кандидат. А по партійним спискам... Тут навпаки Кличку велике спасибі що не взяв Гриценка. Відповідно пану Анатолію тільки в Свободу і лишається шлях.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна