хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Битва за Київ

(Картина В.Петровского)

Так сложились обстоятельства, что в этом году я большую часть времени провожу в Киеве. Каждое утро вместо зарядки я наяриваю круги по центру Киева, чтобы понять структуру города и возможные маршруты для приятных вечерних прогулок. Я ищу привлекательные места для своих московских друзей, которых пытаюсь заманить в гости на новое место.

Но хочу честно признаться, что нахожусь в довольно расстроенных чувствах, гуляя по весеннему Киеву. Я не говорю про куски льда, которыми меня чуть не убило пару недель назад. Не жалуюсь на тротуары, изрытые траншеями, и мусорные баки, которые вычищают нерегулярно. Съездить зимой в Санкт-Петербург и вернутся оттуда живым и на двух ногах - тоже большая удача.

Не так много мест в Киеве в шаговой доступности, обязательные для посещения туристами. За последние годы чаще исчезали интересные уголки города, чем появлялись новые.

9

Коментарі

117.03.12, 15:35

...у нас у Львові, в центрі, на площі Галицькій навпроти пам'ятника Міцкевичу А. побудували банк і в народі цю потворну будівлю тепер називають унітаз . Добру взятку дали щоб в історичній частині Львова, занесеній в культурну спадщину ЮНЕСКО, збудувати унітаз.
Нас у спадщину Європа
А ми їй унітаз як попа

Все у нас ,як всім на зло...

    217.03.12, 15:50

    А що, тільки мені в подушку по ночам ревіти, бо МІЙ "Інгулецький степ" вже майже знищили? Тепер і П.Шеремета зрозумів, що від донецької навали ніде не сховаєшся. Ця орда навязує свій стиль життя, свої смаки! (щоб їм пусто було) і не розуміють, чому ми тримаємося за нематеріальні, духовні цінності.

      318.03.12, 10:12

      "Но должна быть защита от дураков и хапуг." - Це наше, ідеалістично-утопічне сприйняття невмирущих романтиків змушує нас так думати, але ця думка не має жодного підтвердження в реальному житті... Можливо, це і було би аксіомою... десь в іншому світі... в суспільстві людей розвинутих... розумних... відповідальних... Але не в нашому первісному мурашнику... в якому ледь не кожен всією клітиною свого тіла прагне видертись якомога вище... нехай і затопкавши по дорозі кількадесят своїх ближніх... нахапати якомога більше... нехай і незаробленого... нехай і вкраденого... нехай і чиїсь діти з голоду пухнутимуть...

      На жаль... Дуже прикро усвідомлювати, що не доросло ще наше суспільство до захисту своїх прав... Бо для більшості захист прав - це захист тільки ЇХНІХ особистих прав...

        Гість: no-ua

        418.03.12, 12:52

        Ваш пост було додано у стрічку "Nародного Оглядача" [NO.UA - найкраще в українських блогах], до теми "Не ображайте киян, не чіпайте Пейзажну алею" -
        http://no.ua/themes.php?id=112&offset=0