хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Канада обговорює українські виклики

Цей тиждень в Оттаві пройшов під знаком України. Комітет у закордонних справах нижньої палати канадського парламенту провів слухання щодо України, а згодом у канадській столиці зібралися учасники міжнародної конференції «Україна на перехресті». За подіями спостерігала колишній директор відділу зв’язків із громадськістю Канадської комісії з прав людини, а нині одна з активісток Канадського комітету на захист демократії в Україні Оксана Башук-Гепберн, яку Радіо Свобода запросило до розмови. На її думку, канадська політична еліта ще не має чіткої відповіді на те, як ефективніше сприяти демократичним процесам в Україні.

У Канаді живе понад мільйон канадців українського походження, тому там традиційна увага до того, що відбувається в Україні. Оксана Башук-Гепберн була присутня на слуханнях у канадському парламенті, де упродовж чотирьох годин цього тижня обговорювали становище в Україні. Канадських політиків від влади та опозиції найбільше турбує доля ув’язненого українського екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Раніше прем’єр-міністр Канади звернувся з листом у цій справі до українського Президента.
Янукович не прислуховується ані до європейського, ні до північноамериканського, ні взагалі до демократичного світу



«Виглядає, що пан Янукович не прислуховується ані до європейського, ні до північноамериканського, ні взагалі до демократичного світу у цій справі. І тут є побоювання, що будуть негативні наслідки», – вважає Оксана Башук-Гепберн.
 

5

Коментарі

113.03.12, 17:19

Пока сами не решим своих проблем, ни какая заграница нам не поможет.