хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Євгенія Тимошенко розповість про стан матері Сенату США



У підкомітеті з європейських справ Комітету зовнішніх відносин Сенату США в наступну середу, 1 лютого відбудуться слухання на тему "Україна на роздоріжжі: що поставлено на карту для США і Європи".У слуханнях передбачено участь дочки екс-прем'єр-міністра України Євгенії Тимошенко.

Відповідна інформація розміщена на офіційному сайті Сенату."На слуханнях буде розглядатися питання України з акцентом на те, що поставлено на карту для США і Європи", - зазначається в анонсі події.
Засідання пройде під головуванням сенатора-демократа, голови підкомітету з європейських справ Джин Шахін і буде включати два панельних слухання.При першому з них заплановано три виступи - екс-посла США в Україні (1998-2000 рр.), старшого експерта Центру США і Європи в Інституті Брукінгса Стівена Пайфера, виконавчого віце-президента Атлантичної ради Деймона Вілсона, а також старшого експерта з питань енергетики та нацбезпеки Центру стратегічних і міжнародних досліджень Едварда Чоу.
Єдиним промовцем під час другої панелі слухань буде дочка екс-прем'єр-міністра України Євгенія Тимошенко.

Крім цього, як повідомлялося раніше, Євгенія Тимошенко запрошена на Молитовний Сніданок, який щорічно проводять члени Конгресу і Президент Сполучених Штатів Америки. Цього року ця подія відбудеться 2 лютого.


http://gazeta.ua/articles/politics/_evgeniya-timoshenko-rozpovist-pro-stan-materi-amerikanskim-senatoram/420133
8

Коментарі

Гість: Вечный бан

128.01.12, 08:34

Неужели нельзя жаловаться напрямую Богу. Он уж точно всё видит и всё знает. Кстати, ты тоже бегал жаловаться соседям на отца?

    анонім

    228.01.12, 09:37

    А про Запорожця вона нічого не хоче розповісти? А про Індила та останій випадок вбивства в Лукянівці? А про тризубівців та васильківських терористів? Ото і виходе -- що самій ЮВТ що її Жужі плювати на Україну -- аби мамі на прохвесійному столі масаж робили! Ще раз переконуюся -- що ПРимати, що ЄБЮТівці -- одна мразь совкова!

      анонім

      328.01.12, 12:10Відповідь на 1 від Гість: Вечный бан

      На бога надейся, а сам не плошай. А у вас я вижу "отец" это нынешние? А я вот думаю, что все методы хороши лишь бы избавить народ от этой бандитской мрази.

        Гість: Вечный бан

        428.01.12, 12:17Відповідь на 3 від анонім

        На бога надейся, а сам не плошай. А у вас я вижу "отец" это нынешние? А я вот думаю, что все методы хороши лишь бы избавить народ от этой бандитской мрази.Чую последователя великого Бандеры - тот тоже любил жаловаться фрицам.

          анонім

          528.01.12, 12:26Відповідь на 4 від Гість: Вечный бан

          Ошибаетесь, я киевлянин и русский по национальности. Жаловаться это вы про что? Раскрыть глаза западу на то что твориться в стране? Или вы поддерживаете, что у вас в Крыму украли 8 тыс га? А тех комментаторов, что пишут 91 летний возраст, я вообще считаю не адекватными.

            628.01.12, 12:28Відповідь на 1 від Гість: Вечный бан

            Ні, це робив Павка Морозов.А піднімати галас треба всюди і всім. Якщо ж спить народ, треба ж його якось розбурхувати? Це ж вона не стільки для матері своєї робить, як для нас усих, холуів москальських. І хоч я себе не відношу до про-москальської хунти - моя не здатність вбити пі..раса рве мені серце і змушує перебувати у стані сплячої бидло-маси.
            А родині Тимошенко - подяка від усих байдужих до долі своїх нащадків (я вже не згадую про батьківщину, народ, землю - то вже для лохторату занадто!)

              728.01.12, 12:33Відповідь на 2 від анонім

              Один-єдиний ворог і зрадник в Україні - то є ЮЩ. І якби не він і його бабські чвари за владу, і його змова із пРигиАналами, - цієї хунти можна було б уникнути Не забуваймо, що фальсифікація і захоплення яничарами влади відбулись за участю зрадника- Юща.А ЮВТ винна лише у тому, що власними руками і мізками і авторитетом привела Юща до влади.

                828.01.12, 14:49Відповідь на 2 від анонім

                А Индыла чего приплел и прочие подвиги ПР? Отож недарма кажуть - хвора людина! І тризубівці при чому, це було торік. Попий брому і купнись в ополонці, може, поможе отямитись.

                  928.01.12, 20:26Відповідь на 2 від анонім

                  "Мразь совкова" - це якраз люди, які нічого не бачать далі власного носу.
                  Вам не відомо, що саме завдяки зусиллям Є.Тимошенко та Г.Немирі на ПАРЄ була проголосована резолюція, в чисельних пунктах якої є чіткий дороговказ щодо реформування судової системи, прокуратури, Вищої Ради Юстиції, захисту прав та свобод людини. Ваша короткозорість не дозволяє вам бачити і чути далі того, на що ви здатні: ви почули одне призвище і для вас це вже червона ганчірка.
                  Ви навіть назву теми, яку будуть обговорювати в Конгресі США, не здатні осягнути...

                    1028.01.12, 20:58Відповідь на 2 від анонім

                    А як би вашу матір таким тортурам піддали, ви теж думали б про інших увязнених? Чи може спрацював би егоїзм?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна