хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Павловському шиють справу за лазерне шоу

Порушено кримінальну справу проти керівника Шевченківської районної парторганізації “Батьківщини” Києва Павла Ониськовича та депутата Андрія Павловського. Про це повідомив бютівець Юрій Одарченко. За його словами, справу порушено за ст. 296, ч. 2 Кримінального кодексу – “групове хуліганство”. Ця стаття передбачає покарання позбавленням волі на строк до 4 років.

“Згідно з матеріалами кримінальної справи, привітання Юлії Тимошенко з Новим роком зірвало новорічне свято для всієї України. Маразм влади зайшов так далеко, що ми не здивуємось, якщо завтра це лазерне шоу перекваліфікують на тероризм”, – зауважив Одарченко.

При цьому депутат нагадав, що фотографії з фрагментами лазерного шоу на підтримку Юлії Тимошенко здобули перше місце на влаштованому київською адміністрацією фотоконкурсі.

“Якщо проти наших партійців порушують кримінальні справи за лазерний надпис “Юлі – волю”, то що тоді робити, наприклад, з Ахметовим чи Колесніковим, які на відкритті стадіонів у Донецьку та Києві влаштували набагато більш потужні та тривалі лазерні шоу, які до того ж спричинили пожежу?”, – запитав Юрій Одарченко. “Влада вважає цивілізований політичний протест груповим хуліганством. Не там шукають. Насправді групові злочини відбуваються у владних кабінетах по всій країні”, – зазначив народний депутат.

http://www.spilnasprava.com/wp/?p=7681

2

Коментарі