хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

«Межигір’я» для Тулуба

Ласий шматок черкаської землі – так звана «дача Андрєєва» історично приваблює місцевих можновладців. Це будівлі й декілька гектарів соснового лісу на березі Дніпра. Нині навколо «дачі» розгорнулися бої губернського значення. Неприємності у нинішнього орендаря – непростого приватного підприємця, що витратив на реконструкцію «дачі» близько двох мільйонів гривень – почалися після того, як безквартирний губернатор Тулуб вирішив: слід зробити тут резиденцію для прийомів. У запеклій боротьбі за об’єкт нині впевнено перемагає губернатор. Й хоча офіційно ще не оголошено долю «дачі», на ній вже з’явилися особисті речі губернатора.

Губернатор Тулуб: прийшов, побачив, «порвав»

З 1991 року «дача Андрєєва»(Олександр Андрєєв – колишній перший секретар Черкаського обкому КПУ) стояла занедбана і не використовувалася. У 2003 році ПП «Гостинний двір» на 10 років орендувало у обласної ради комплекс будівель у сосновому бору (котельню, будинок для обслуги та міні-готель). Отримавши дозвіл ради, підприємство відремонтувало готель. Як розповів екс-власник ПП «Гостинний двір» Олександр Чуприна, вартість робіт становила близько 2 млн. грн. Сюди додамо щорічну орендну плату – 120 тисяч гривень. «Ми зробили триповерховий комплекс елітного рівня, облаштували конференц-зал, більярд, кухню, сауну. Були також плани щодо використання готелю під час Євро-2012. Зокрема, була домовленість, що тут зупинятимуться ветерани англійського клубу „Челсі“, які проводитимуть в Україні майстер-класи з футболу».

У січні 2011 року черкаська міліція оприлюднила заяву про «тіньову схему, за якою 2003 року екс-керівництво облдержадміністрації здійснило спробу відчуження приміщення готельного комплексу, яке зараз має назву ПП «Гостинний двір». У повідомленні йшлося, що «земельну ділянку, яка обліковується за Черкаською міською радою, просто привласнили – без укладення будь-яких договорів та державної реєстрації, без жодних документів, які підтверджують право власності чи право використання земельної ділянки, ласий шматок землі, площею майже 2, 5 га, три роки приносив своєму незаконному власнику прибутки, завдавши при цьому державі збитків на 100 тисяч гривень».

8

Коментарі

127.12.11, 10:07

І кожний загарбник обов'язково ікону на стіну притуляє... Щоб Бозя захищав його і підтримував на важкій владній стезі...

    анонім

    227.12.11, 10:51

    Все губернаторы-местные царьки с донецкими замашками копируют своего пахана. Ох и аукнется им всем по заслугам.