хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Як Клюєв провів вибори голови Союз-Чорнобиль

Не лише для преси, але й для мітингувальників із посвідченням чорнобильця - двері зачинені. Обирати президента "Союзу Чорнобиль України" вирішили без непроханих гостей. Серед офіційно запрошених - представники Уряду та Парламенту.
Ліквідатор Анатолій Мокрий один з чотирьох противників чинного президента організації, якому таки вдалося зареєструватися на конференцію. Утім із ним, переконує, ніхто не рахується.
Раз на п'ять років у "Союзі Чорнобиль України" обирають президента. Із 1990-го цю посаду займає  Юрій Андрєєв. Оголосити йому недовіру приїхали півсотні ліквідаторів-протестувальників. З собою привезли списки незгодних із кандидатурою очільника чорнобильців. Називають Андрєєва зрадником через співпрацю із владою. Думку обурених на з'їзді озвучив їхній соратник. 

На виборчу конференцію чорнобильці вирішили прориватися. Проте далі воріт так і не пройшли. На заваді стали беркутівці. Делегати по інший бік паркану, присутність правоохоронців називають - пересторогою.



"Перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв приїхав до села Пухівка, що під Києвом, для того, щоб особисто контролювати захоплення влади у громадській організації "Союз Чорнобиль України"
на конференцію приїхав "цілий ескорт "регіоналів" на чолі з паном Клюєвим, натомість простих чорнобильців до проведення конференції власної організації не допускають силами спецпідрозділів міліції".

"По кількості "Беркуту" і міліції, які там зараз знаходяться, складається враження, що це не конференція громадської організації, а проходять якісь військові навчання", - заявив депутат.
станом на 12:30 суботи близько 300 чорнобильців вимагають допустити їх на конференцію власної організації, "але правоохоронні органи, виконуючи злочинні накази того ж самого Андрєєва і якого-небудь куратора з уряду, їх просто не допускають".
"Влада, розуміючи хвилю народного гніву, який вона підняла репресіями проти власного народу, спеціально зробила цю звітно-виборчу конференцію, затруднивши доступ журналістам і громадськості", - сказав він.
Анатолія Мокрого, який про все це розповів з трибуни звітно-виборчої конференції, фактично викинули із зали, а співробітники правоохоронних органів заявили Мокрому, що його вже позбавили статусу делегата з’їзду.

"Ми змушені констатувати, що така організація як "Союз Чорнобиль України" - організація, яка нараховує багато гарних справ і здобутків, - завдяки своєму лідерові, який фактично продався правлячій Партії регіонів, сьогодні закінчила своє існування", - сказав Пашинський.
Пашинський також нагадав, що напередодні влада "провела низку арештів лідерів чорнобильців", які планували взяти участь у з’їзді, зокрема, лідера харківських чорнобильців Володимира Проскуріна і члена громадської організації інвалідів чорнобильської катастрофи "Чорнобильський Спас" Петра Прокопенка.
Зазначимо, у п'ятницю ввечері Проскурін, який брав участь в акції протесту чорнобильців біля Кабміну, був відпущений під підписку про невиїзд

Делегатів організації "Союз Чорнобиль Україна" Володимира Проскуріна та Петра Прокопенка, яких два дні поспіль допитували у міліції, госпіталізовано з гіпертонічним кризом
"Зранку обох свідків у кримінальній справі щодо фальсифікації документів з ескортом доправили до слідчого, де продовжився допит", - повідомляють у прес-службі.
Наразі обох госпіталізовано з діагнозом гіпертонічний криз. "Швидку" викликали до слідчого управління МВС у Харківській області.
Обох свідків ознайомили з постановою про відміну для них запобіжного заходу.
Як відомо, допит активістів почався у п’ятницю

Учасники звітно-виборчої конференції громадської організації "Союз Чорнобиль Україна" переважною більшістю голосів переобрали Юрія Андрєєва головою організації.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, очільник якого Андрій Клюєв був присутній на конференції.
Андрєєв очолював організацію з моменту її створення у 1991 році, і залишиться на посаді голови щонайменше на найближчі п’ять років.
У конференції також взяли участь перший заступник міністра соціальної політики Василь Надрага, народні депутати від Партії регіонів та БЮТ, голова Союзу ветеранів Афганістану Сергій Червонописький.

http://www.pravda.com.ua/news/2011/12/17/6845580/add_ok/#comments

20

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

117.12.11, 17:09

Я предупреждал чернобыльцев, что если они не объединятся со всеми недовольными бандитской властью, то убрать Андреева или зарегистрировать новую организацию они не смогут

    217.12.11, 18:05

    Це буде тільки тоді як Юля буде вільна

      317.12.11, 18:13

      оце так вибори справжнісінька фальсифікація влади однозначно що Андреєв не є головою, бо вибраний нелігитимно !!! проти волі чорнобильців !!!

        417.12.11, 19:15

          517.12.11, 19:22

          Був такий фільм - Комедия строгого режима... http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B3%D0%BE_%D1%80 %D0%B5%D0%B6%D0%B8%D0%BC%D0%B0
          і це все про них...

            617.12.11, 20:43Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

            лоху лохово

              717.12.11, 21:15

              Бандитська влада все робить по бандитські.

                818.12.11, 16:21

                Андреев вже проплачений - навіщо нові?

                  918.12.11, 21:34

                  шикарний коментар:"...вони голодні собаки! відкусять вам..."

                    1018.12.11, 22:39

                    І тут рейдерський захват громадської організації! Відбирають навіть те, що створено громадянами.