Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Лана

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 40-57 років

Більшість у ВР категорично не бажає скасовувати для себе пільги

Комітет із питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України відмовився скасувати пільги для народних депутатів, як це було запропоновано у законопроекті Геннадія Москаля № 8300-1 від 14.04.2011р.

Нагадаємо, що законопроектом пропонувалося обмежити ряд пільг, передбачених Законом України «Про статус народного депутата України», а саме:

– скасувати безкоштовний проїзд народному депутату по території України автомобільними, водними внутрішніми шляхами, а також усіма видами міського пасажирського транспорту, проїзд у приміських поїздах;

– скасувати право на безкоштовне користування залом офіційних делегацій аеропортів та аеровокзалів, залізничних вокзалів та станцій морських, річних вокзалів і портів;

– скасувати право на безкоштовний провіз ручного багажу, а також право на безкоштовне паркування автомобілів на всій території України;

– скасувати право на користування автотранспортом Верховної Ради, а також на безкоштовне забезпечення путівками для санітарно-курортного лікування.

Крім того, законопроектом пропонувалося встановити ліміт норми витрат на одного народного депутата за рахунок бюджетних призначень тільки на проїзд залізничним і повітряним сполученням. Витрати, що перевищують встановлену норму, мали відшкодовуватися за власний рахунок народного депутата.

За словами Г.Москаля, головне науково-експертне управлінням Верховної Ради рекомендувало прийняти даний законопроект за основу.

«Однак Регламентний комітет, навіть не запросивши автора на засідання, прийняв підкилимне рішення повернути законопроект суб’єкту права законодавчої ініціативи без права розгляду на пленарному засіданні Верховної Ради України», - наголосив народний депутат.



10

Коментарі

13.12.11, 14:45

Не скасують вони собі пільг. Бо не можуть добровільно від того відмовитися. А пільги депутатів МУСЯТЬ бути скасовані, всі до одної. Депутати мусять мати ті самі права, що й інші громадяни. Інакше наша держава приречена бачити "Верховну Зраду" і жити без справедливого законодавства.
На це мусить бути всенародний референдум. Такий, яким був здвиг 2004 року.

    23.12.11, 15:35

    А як же ж тоді без пільг повертати собі вступні внески?

      33.12.11, 17:58

      Звичайно вини собі їх скасовувати не будуть. значно краще ще забрити в жінок з дітьми - це ж які тільки вилупки там сидять... в їх не пільги треба забрати їм треба кисень перекрити

        Гість: lyo Dnepr

        43.12.11, 19:14

        Вот уже и подпись любителя привилегий есть

          анонім

          53.12.11, 20:26

          меньшиство тоже против...,просто знают, что большинство не поддержат. а все перед выборами божились...убрать все льготы ....у них одна должна быть льгота - умереть на рабочем месте...и все.

            64.12.11, 15:21

            нужно их скасувать с пильгами

              74.12.11, 17:21

              Да они ж только косят под идиотов, когда дело касается нас, а на самом деле у них с головами все в порядке. Поэтому и вопрос о пресловутом "затягивании поясов" Москаль мог бы уже и не поднимать.

                84.12.11, 17:36Відповідь на 5 від анонім

                меньшиство тоже против...,просто знают, что большинство не поддержат. а все перед выборами божились...убрать все льготы....у них одна должна быть льгота - умереть на рабочем месте...и все.
                Так они там и умрут. Никто и не собирается отдирать задницы от уютных кресел, а рыла от корыта до естественного исхода.

                  94.12.11, 18:51

                  Безмежна любов до себе хороших.