хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Януковичу пишуть послання на бабках: "Зека геть!"

У соціальних мережах Інтернету поширюється флеш-моб "STOP#Zek!", який закликає писати на купюрах: "Зека геть!". Про це пише "Gazeta.ua". Ініціатори акції закликають українське суспільство не мовчати і висловити свою думку з приводу політики президента Віктора Януковича. "Вислови свою думку і про неї дізнається вся країна. Напиши на зворотній стороні кожної купюри у верхньому правому кутку: "Зека геть!" і пусти її по Україні", - йдеться у зверненні. Борис Немцов также выразил мнение, что дело Юлии Тимошенко должно было рассматриваться судом присяжных.

 

Купюри з гаслом "Зека геть!" спрямовані проти Віктора Федоровича За словами активістів, будь-яка людина може приєднатися до акції будь-де та у будь-який час. Водночас, вони зазначають, що напис не повинен бути надто великим, інакше такі гроші банки будуть вилучати з обігу.

За даними ініціаторів флеш-мобу, станом на ранок 14 жовтня напис "Зека геть" нанесений на 50 купюр номіналом 1 грн. Також обмальовані двогривневі купюри - 29 шт., 5 грн. - 33 шт., 10 грн. - 47 шт., 20 грн. - 35 шт., 50 грн. - 42 шт., 100 грн. - 17 шт., 200 грн. - 6 шт., 500 грн. - 2 шт. Всього напис "Зека геть" фігурує на гривнях, які в сумі складають 7203 гривень, пише газета.

"Тюнінговані" гривні активісти віддають на благодійність, переводячи їх через банкомати "Приватбанк", зокрема, до благодійного фонду "Сонячні долоні", а не на золоті унітази Януковіча. "А як ще ти можеш донести свою думку до правлячої в країні псевдоеліти, коли у неї святим залишились лише гроші? Час діяти настав!" - резюмували громадські активісти. Фото "Gazeta.ua" Фото на титулці з сайту президента

5

Коментарі

Гість: I am observer

116.10.11, 11:13

Насмішили. Ще б на 50-копійочних монетах надряпали. Тіпа до януковоща попадають купюри такого достоїнства.
Йому написи нада передавать на купюрі мінімум в півторамільярда гривень

    Гість: ТарасЧупринка

    214.12.11, 14:46

    Даю 1000 гривень на столипінську краватку для межигірського козла.