хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Наступний майдан не обійдеться без крові

Екс-міністр закордонних справ, глава ради Національного банку

країни Петро Порошенко вважає, що в Україні не буде більше протестів, які будуть повторювати події на Майдані Незалежності, які відбувалися в 2004 році, про це він заявив під час марафону "Українська незалежність" в ефірі "5 каналу"."

Такого в історії України більше не буде. Не буде ввічливих людей, не буде відсутності крові, не буде доброзичливості. Коли люди, доведені до відчаю , вийдуть на знак протесту, їх дії будуть абсолютно іншими, які не будуть характеризувати Україну як цивілізовану європейську країну, бо ключове досягнення Майдану очима європейців було не в тому, що велика кількість людей вийшла на Майдан, а як вони себе там вели, якими були їхні вимоги. Про це повинні пам'ятати і влада, і опозиція ", - додав він.

Також Петро Порошенко вважає, що людям, які в Україні обмежують демократію і свободу слова може бути заборонений в'їзд в інші цивілізовані країни.

"Я думаю,що цей сценарій, ці кроки - вони абсолютно реальні. І це доводить приклад нашого сусіда, Росії, і дій за відомою справою, коли 63 чиновники, винних у загибелі людини, справа Магнітського, були відповідним чином прореаговані. У нас, на сьогоднішній день, я вважаю, цей сценарій є можливим. Що може його стимулювати? Про це повинні пам'ятати ті, хто порушують закон ", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, що "5 канал" проводить 50-годинний телемарафон "Українська незалежність", який має ввійти в книгу рекордів Гіннеса. Під час марафону також виступила радник Президента України Ганна Герман де вона заявила, що усі лідери нинішньої української опозиції, окрім екс-прем'єра Юлії Тимошенко ведуть діалог з владою і дуже часто бувають в Адміністрації Президента.

9

Коментарі

126.08.11, 12:42

Народ и политиков провоцируют специально,чтобы потом ввести ЧП и окнчательно "закрутить гайки",расправившись с оппозицией.Будет править Папа Док и его тонтон-макуты.

    226.08.11, 14:24

    ну Порошенку мабуть добре відомо, скількі крові збирається пролити та влада, якій він прислуговує.

      326.08.11, 16:27

      Чего-то Петрушка не договаривает или специально пугает????????

        Гість: славянофилка

        427.08.11, 07:30

        Где кончается суд совести начинается суд ТИРАНИИ. Янукович раздаёт НАРОДНЫЕ награды своим холуям - опричникам. Так же раздавал и Сталин - начальнику ГУЛАГа Френкелю 4 ордена Ленина за замученных на БЕЛОМОРКАНАЛАХ и БАМАХ...Так что, до реальной крови осталось всего-ничего...

          527.08.11, 14:29

          А ніхто в цьому і сумнівається.

            627.08.11, 15:28

            А Порошенко-то правий! Бо зрозуміло, що бандюки самі добровільно владу віддати не захочуть, а народ терпіти більше не зможе....да й зек - це не Кучма, який не хотів бюруднити свої руки кровю мирних українців....цей вже готує правоПОРУШНІ КАРАЛЬНІ ОРГАНИ - підвищує їм зарплату, їх кількість збільшує, прибирають всіх тих, хто не виконає злочинних наказів....залишає лише послушних собі маріонеток!Тому з цього аналізу й випливає такий висновок, що мирного Майдану - 2004р. вже не буде! На жаль.... Але без массових народних виступів банду не прибрати - це факт!