хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Спочатку сяде Азаров.

Політолог Віктор Небоженко спрогнозував, що в разі приходу до влади лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко на лаві підсудних першим опиниться нинішній прем'єр-міністр України і голова Партії регіонів Микола Азаров.

   Про це експерт заявив у коментарі Gazeta.ua."Спочатку сяде Азаров. Але у Азарова вже є маса заготовлених документів про важке дитинство, жалюгідне минуле і про важке здоров'я", - додав Небоженко.

   На його думку, опозиціонерка Тимошенко зараз вчиться у чинної влади тому, як слід поводитися із своїми опонентами."Я думаю, що Тимошенко багато чому навчиться на ставленні до неї нинішньої влади. У разі приходу на владний Олімп вона вже не дозволить робити з нею те, що противники чинять з нею зараз - принижувати і тримати у в'язниці", - підкреслив політолог.

   Разом з тим, на переконання Небоженка, гасло "Бандити сядуть у тюрми" буде здійснене тільки тоді, коли "помаранчеві" політики повною мірою відчують на собі від "бандитів" тиск, переслідування і репресії.

   "Насправді, це ж суд не над Тимошенко. Це спроба посадити усіх керівників помаранчевої революції на одну лаву підсудних", - пояснив Небоженко.

Нагадаємо, 5 серпня Печерський суд заарештував екс-прем'єра Юлію Тимошенко. Відповідну постанову оголосив суддя Родіон Кірєєв. На його думку, Тимошенко на волі ухиляється від слідства.

4

Коментарі

анонім

118.08.11, 09:13

У випадку приходу ЮВТ до влади, не дай Боже, першими сядуть націоналісти. Щодо бандюків, то спочатку Багіння половину із них запише до БЮТу, а з іншою частиною укладе угоду про коаліцію -- ПР-БЮТ. Адже це її улюблена справа -- поєднувати різнокольорові стрічечки. Когось може показово і покарає, але то буде кістка для плебесу.

    218.08.11, 19:33

    Ввечері сказали, що Ю Тимошенко відмовилась задавати питання Ющенкові. Невже це нікого не насторожило?.
    Особисто я дуже замислилась... Маbуtь, йому було що сказати на всю країну, щось таке, що не пішло б на користь Юліі і виставило її в неприємному ракурсі...
    Але, підтримую Кравчука: "...якщо судять Тимошенко то поряд мав би сидіти (судити) і Ющенко!"