хочу сюди!
 

Наталія

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 44-52 років

Азаров засекретив мирову з Vanco Prykerchenska

"Там можуть бути як успіх, так і невдача. Дослідження Прикерченської ділянки було не надто детальним. Навряд чи Ахметов захоче ризикнути своїми грішми для відносно примарного результату". Ймовірним може бути варіант, коли "Дтек" відіграє роль посередника і спробує у майбутньому продати цей проект.

Уряд Миколи Азарова затвердив мирову угоду з офшорною Vanco Prykerchenska щодо міжнародного судового розгляду з розірвання угоди про розподіл продукції, отриманої внаслідок видобутку вуглеводнів на шельфі Чорного моря.

Навесні 2006 року Кабмін обрав дочірню компанію американської Vanco Energy Company - Vanco International переможцем конкурсу на розробку Прикерченської ділянки шельфу, а восени 2007 року сторони домовилися про розподіл продукції.

У 2008 році Vanco International передала всі права і обов'язки договору з Україною спорідненій Vanco Prykerchenska, зареєстрованій на Віргінських островах.

Через це того ж року прем'єр Юлія Тимошенко забрала в Vanco Prykerchenska ліцензію на видобуток нафти та розірвала договір про розподіл продукції. У відповідь офшорна компанія почала арбітражний розгляд позову проти уряду України і звернулася до Арбітражного інституту стокгольмської торгової палати.

З приходом до влади Віктора Януковича уряд почав процес примирення з Vanco Prykerchenska.

3

Коментарі

11.08.11, 20:18

Поки ми їх незупиним вони будуть творити що їм заманеться.