хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Маніфест українському народу

Президент Янукович та його хунта остаточно перейшли грань, що відокремлює закон від беззаконня. Зараз питання не в особистій долі Тимошенко. Зараз постає питання в особистій долі кожного із нас. Ми опинились у поліцейській країні, де жодна людина не може почувати себе в безпеці. Зондер-команди за наказом хунти можуть відібрати зараз майно, честь і навіть життя у будь кого в цій країні. Мародество олігархічного клану, яке спирається на силові структури, не знає меж. Зараз сама ситуація в країні є такою, що закликає людей доброї волі зібратися разом для відстоювання своєї честі, своєї гідності, свого життя і життя своїх нащадків.
Що дала нам влада Януковича? Розкрадання державнох ресурсів в інтересах 5% населення? Інфляцію, рост цін, соціальне зубожіння, безробіття? За рівнем економічних свобод Україна скотилася на 163 позицію, і займає місце поряд з Гондурасом. За оцінкою європейських експертів Україна стала найбільш корумпованою країною в Європі.
За новими законами цієї влади зараз кожного можуть вишвирнути з власної квартири. Ціни ростуть, комунальні платежі ростуть, пенсії та купівельна спроможність кожного стрімко скорочуються і ця влада вам говорить, що так буде і надалі. Ваша зарплатня і надалі буде змненшуватися за рахунок інфляції та скритих податків. Невдовзі прийде час, коли влада буде забирати ваше майно і орди бандитів у міліцейскій формі та судових мантіях, які готові вишвирнути вас і ваших дітей, вже чекають наказу. Наш єдиний порятунок - це ми самі і люди навколо нас. Ми повинні боротися за власне життя разом з іншими такими ж як ми, якщо не хочемо загинути поодинці.

Слава Україні!
11

Коментарі

127.07.11, 14:35

Може дещо емоційно, але писав те, що думав.

    анонім

    227.07.11, 15:22

    Вчера прочитал, что Медвед на приглашение его в Вышгород на водную Формулу-1 (30-31 июля) с последующим перелетом в Севастополь на парад МВФ РФ ответил отказом. И РФ объявила торговую войну, а ихняя олигархическая мафия пересралась с нашими ублюдками, я понял, что ПР выбрали путь Луки Мудищева. Вот тогда возможна только формула Сев. Африки.

      327.07.11, 15:36

      Я подумал тут,предположим что исчезает янукович и его команда,приходят к власти новые люди,но ведь на местах остаются те же ,они то и формируют атмосферу,их то не заменишь всех? И янукович то есть отражение моральности,нравственности и осознанности населения .Увы,психиатрия((

        427.07.11, 15:40

        Поділяю Вашу думку на 100%!!!

          527.07.11, 15:45Відповідь на 3 від west200522

          Я подумал тут,предположим что исчезает янукович и его команда,приходят к власти новые люди,но ведь на местах остаются те же ,они то и формируют атмосферу,их то не заменишь всех? И янукович то есть отражение моральности,нравственности и осознанности населения .Увы,психиатрия((так, те що будувалось 20 років за один день не перебудуєш. Але варто колись починати, якщо хочемо вилізти з лайна, в якому ми вже по самі вуха.

            627.07.11, 15:47

            Дуже печально і надії на наших людей поки що дуже слабкі

              727.07.11, 15:49Відповідь на 2 від анонім

              Вчера прочитал, что Медвед на приглашение его в Вышгород на водную Формулу-1 (30-31 июля) с последующим перелетом в Севастополь на парад МВФ РФ ответил отказом. И РФ объявила торговую войну, а ихняя олигархическая мафия пересралась с нашими ублюдками, я понял, что ПР выбрали путь Луки Мудищева. Вот тогда возможна только формула Сев. Африки.А ми вже і так поряд: за офіційною оцінкою Світового Банку Україна за рівнем економічних свобод посідає 163 позицію поряд з Гондурасом.

                827.07.11, 15:52Відповідь на 6 від Bik Top

                Дуже печально і надії на наших людей поки що дуже слабкінадіятися можно тільки на себе. Але ми, на відміну від Білорусів, хоч маємо харизматичного лідера опозиції. Справжньої партії не маємо (не пристосуванців, а людей, здатних на безкомпромісну боротьбу), це є дійсно проблема. Але партія загартовується у боротьбі. То ж шанси є.

                  927.07.11, 16:05

                  бракує лише авторитетного заклику.
                  сподіваюся восени до цього дійде.

                    1027.07.11, 16:08Відповідь на 8 від viktor67

                    А ВО "Свобода"? Там запроданців та пристосуванців не видно. А з того, що їх так поносять з різних сторін, напрошується висновок: партії тримаються люди стійкі та ідейні.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна