Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

У Януковича глаза стесняются, а руки делают.

Илья Осадчук.    Новая серия креативов от российского интеллектуала и бизнесмена Ильи Осадчука, который в очередной раз рассказывает про правоохранительные оргии в Украине, судьбу Тимошенко, дилеммы Януковича и прочие забавные вещи об украинской политике, которые приведут к серьезным последствиям.    Напомним для читателей непосвященных в масонские ложи, что Осадчук относится к примаковской группе влияния и на заре перестроечной юности был отправлен на Запад со спецзаданием под прикрытием предпринимательской деятельности. Считается вхожим к Путину и очень его любит. Корр.: Украина. Народ запуган. Гонения. Отбор бизнесов.Янукович – Властелин ключей от тюрем. ГлавРвач. И.О.  В мире все удивляются, как такое могло произойти, что Президентом народ избрал Януковича. Вы можете себе представить США или любую страну в ЕС, чтобы Президентом избрали человека совершавшего, даже пусть и в молодости, правонарушения? Между прочим, детские впечатления и потрясения остаются на всю жизнь. Это вам скажет любой психиатр. Корр.: Он же борется с коррупцией.

И.О.: Глаза стесняются, а руки делают. Борец. На миллиарды долларов списал долги со своих компаний. Сейчас под видом модернизации государственных шахт опять выделяет миллиарды. Как только отремонтируют, сразу приватизация под Ахметова, Бойко и Клюева. Земли уже за бесценок скупил Ахметов.

2

Коментарі

120.07.11, 22:25

Осадчук вже Севастополь забрав: його слухати - себе не поважати. Медведчука тягнуть за вуха, аж трещать.

    220.07.11, 22:43Відповідь на 1 від viktor67

    Так школа маніпуляцій то чия - Самого Примакова ! А це дійсно важковаговик сусідньої(і не тільки) політики. Тут тільки дивним виглядає (на перший погляд) *віддати Медведчуку Міноборони*. Ну в сенсі його людині. Бо сам Вітя на *обороні* явно щось дивне з погляду впливовості на іншу політику противаг. Не буде ж залякувати Балогу танками на Грушевського...Чи спецназом ГУР на фірмах Закарпаття. Тоді вже мав би підказати поставити його вже на інші посади. А так щось таки не зовсім складається. Але стаття не без цікавості - щось таки зондують явно.

      320.07.11, 23:09Відповідь на 2 від Росомон

      Так школа маніпуляцій то чия - Самого Примакова ! А це дійсно важковаговик сусідньої(і не тільки) політики. Тут тільки дивним виглядає (на перший погляд) *віддати Медведчуку Міноборони*. Ну в сенсі його людині. Бо сам Вітя на *обороні* явно щось дивне з погляду впливовості на іншу політику противаг. Не буде ж залякувати Балогу танками на Грушевського...Чи спецназом ГУР на фірмах Закарпаття. Тоді вже мав би підказати поставити його вже на інші посади. А так щось таки не зовсім складається. Але стаття не без цікавості - щось таки зондують явно.Я думаю, що Росія розуміє, що прямування України до ЄС попри всі зусилля РФ є неминучим, тому вони таким чином через контроль МінОборони намагаються вирішити цю проблему своєї мілітарістської політики. "Велич" їм спокою не дає.

        420.07.11, 23:15Відповідь на 3 від viktor67

        Тут скоріше навіть причина в розширенні співпраці з НАТО. Адже саме Міноборони може впаливати на кілткість та якість такої співпраці напряму.