хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Спільна Справа і Тимошенко - секрети співпраці

 
Вся правда про нашу співпрацю з Батьківщиною...Враховуючи той тролячий вереск, який інтенсифікувався останнім часом, мусимо ще раз розставити крапки на "і" та кружечки над "Я".
Наш протест проти кримінального переслідування Тимошенко обумовлений не бажанням потрапити в список (від подібних пропозицій Спільна Справа неодноразово публічно відмовлялась), а усвідомленням кількох дуже важливих для України речей:
1. Суд на Тимошенко грунтується на абсурдних обвинуваченнях і є не боротьбою з корупцією,  а вибірковим переслідуванням політичного опонента. Мета цього переслідування - суттєве ослаблення опозиції. А отже і громадян, які зацікавлені в наявності опозиції і в її силі.
2. Ніякого умовного покарання не буде. Воно не передбачене Кримінально-процесуальним кодексом та непотрібне замовникам. Режим поставив завдання унеможливити не лише участь в виборах, але й комунікацію з громадянами, яку не зупинить умовне покарання. Доказом цього є відмова відпускати Тимошенко в регіональні поїздки по Україні. В той же час Кучма, якого звинувачують в наказі убивства Гонгадзе, отримує дозволи на всі свої міжнародні подорожі.
3. Після засудження Тимошенко до 7-12 років позбавлення волі(а саме таке рішеня буде прийнято найближчим часом) влада вже не зупиниться ні перед чим. Якщо вони посадять Тимошенко, не дивлячись на протести країн Європейського Союзу та США, уявіть,що вони будуть робити з іншими незгодними, котрі немають такої підтримки ні в Україні, ні за її межами.
 
12

Коментарі

118.07.11, 17:33

Це я вже читав раніше. І не тільки я. Для чого публікувати це повторно?

    анонім

    218.07.11, 18:46

    В РФ все правые силы распались из-за того, что не могли договорится между собой (кто знает где то "Яблоко", загнило наверно). К сожалению это слабая сторона почти всех демократических сил в СНГ.

      318.07.11, 19:10Відповідь на 1 від Мреє DAD

      Це я вже читав раніше. І не тільки я. Для чого публікувати це повторно?Я просто вирішив викласти всі наявні у мене матеріали по Спільній Справі одним масивом данних для того, щоб відвідувачі мали змогу докладно ознайомитися і прийняти для себе якесь рішення.

        418.07.11, 19:13Відповідь на 2 від анонім

        если ему удастся создать мощную общественную организацию, контролирующую власть, я ему в ноги поклонюсь, а если полезет за булавой буду разочарован.

          518.07.11, 19:25Відповідь на 3 від viktor67

          правильно сделал, такие материалы надо выкладывать дважды, прочёл, обдумал, а теперь прокомментировал

            618.07.11, 21:10

            Олександр за потенціалом досить перспективний. І йому можливо варто почати з іншими громадськими лідерами України подумати про об"єднання,що може взяти хоча б частину протестного електорату. Вже оголосила про свій намір піти на вибори Тетяна Чорновіл. Можливим була б участь таких особистостей як Юрій Макаров,Микола Княжицький,Віталій Портніков та інші. А попит на нові обличчя дуже великий.

              718.07.11, 21:29Відповідь на 6 від Росомон

              Олександр за потенціалом досить перспективний. І йому можливо варто почати з іншими громадськими лідерами України подумати про об"єднання,що може взяти хоча б частину протестного електорату. Вже оголосила про свій намір піти на вибори Тетяна Чорновіл. Можливим була б участь таких особистостей як Юрій Макаров,Микола Княжицький,Віталій Портніков та інші. А попит на нові обличчя дуже великий.Портніков ніколи не піде в українську політику (він взагалі себе українцем не вважає). Щодо Княжицького - цікава інформація. Макаров - відомий лише в культурних колах, навряд чи зможе серйозно конкурувати, хоча хотілося б, якби він спробував. У Тетяні є шанси на мій погляд. У Княжицького - найміцніша позиція.

                818.07.11, 21:42Відповідь на 7 від viktor67

                Ну Макаров відомий не лише в культурних колах. Для кожного ГРОМАДЯНИНА журнал Український тиждень є досить поважним виданням. Серед україномовних журналів він точно лідер. Очолювати та задавати тон йому вдається не в останню чергу за рахунок глибокого розуміння суті багатьох суспільних процесів. А до виборів ще час є. Тим більше що йому краще йти в списку , де буде продемонстрована різноманітна успішність гравців однієї команди. Ще раз наголошую на різниці між списком та мажоритаркою,а головне - на величезних очікуваннях серед громадян на нових політиків.

                  919.07.11, 19:53

                  А лохторат помахивает хвостиком...