Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Увага! Конкурс Тижня «Моя Незалежність».

Без спогадів конкретних людей неможливо відтворити картину народження нашої держави. Тому Тиждень закликає всіх очевидців подій 20-річної давнини написати власну історію Незалежності.

Хтось тоді 1991-му році брав активну участь у змаганнях за Незалежність: голодував на Майдані, поширював патріотичну літературу, відвідував мітинги. Хтось був далеко за межами України і повернувся сюди, щоб побачити свою країну вільною. Хтось вагався і не вірив, що Союз може припинити своє існування… Але жодна українська родина не залишилася осторонь цих подій. Нам є, що згадати.

Надішліть нам історію про те, як Ваша родину зустріла Незалежність, надішліть тогочасні фотографії – давайте творити історію разом. Нас цікавить усе: тогочасні думки, настрої, вчинки – все те, без чого 24 серпня неможливо собі уявити.

Тиждень своєю чергою обіцяє винагородити кожного учасника конкурсу. Найкращі (найпопулярніші і найбільш обговорювані у коментарях) історії отримають  головні призи – річну, піврічну та квартальну підписку на журнал «Український Тиждень». Також будуть спеціальні призи від видавництва «Темпора» та книгарні «Є». Зрештою жоден з авторів історій про незалежність не залишиться без подарунку.

Просимо надсилати ваші статті, фото на інші матеріали на адресу [email protected]

Конкурс  триватиме до 1 вересня 2011 року.

5

Коментарі

115.07.11, 06:59

    Гість: Світанок

    215.07.11, 08:03

    Дякую lady.com за допис, а автору сердечно жму руку. Гарна ідея і починання. Я тільки за!!!. Це нині потрібно, як ніколи. Можливо теж щось напишу. З повагою.

      315.07.11, 18:31Відповідь на 2 від Гість: Світанок

      Дякую. Це все заслуга УТ.. Взагаля вважаю це видання сьогодні можливо найкращим з україномовних. Недарма туди останні пару місяців сипонули бруднороті тролі.Так і пробують застосовувати певні методики*опускання* та *нівелювання* текстів. Тож якщо є цікаві думки,записи та інші матеріали,звертайтесь до Тижня. Переконаний,там будуть раді.