хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Партія Регіонів уже призначила опозицію

 

Активна публiчна "турбота" регiоналiв про брак сильної опозицiї їхнiй владi останнiми мiсяцями просто вражає. Народний депутат Михайло Чечетов -- один iз головних речникiв цiєї iдеї у ПР -- навiть заявив, що влада допоможе становленню "сильної опозицiї".

Погодьтесь, коли влада починає турбуватись про те, аби виплекати сильну опозицiю, це вже стає цiкаво. "Експрес" запропонував Михайловi Чечетову детально розповiсти, як регiонали це робитимуть. З'ясувалося, що план у них -- досить докладний. Також упало у вiчi те, що в невеликому 20-хвилинному iнтерв'ю наголос багаторазово робився cуто на чотирьох конкретних прiзвищах.


-- Михайле Васильовичу, у який спосiб ви плануєте домогтися змiн дiючих осiб в опозицiйному таборi?

-- Я думаю, що повне "перезавантаження" опозицiї вiдбудеться пiд час парламентських виборiв наступного року. Надiюся, ви розумiєте, що це передбачає передовсiм абсолютно перемогу Партiї регiонiв.

Сьогоднiшнi лiдери так званої опозицiї, котрi претендують на роль лiдерiв об'єднаної опозицiї (Тимошенко i хто там ще з нею разом), -- це полiтичнi банкрути, замусоленi карти, яким мiсце на полiтичному смiтнику. Цi фiгури пiсля виборiв уже нiколи серйозно не стоятимуть на полiтичнiй шахiвницi.


4

Коментарі

16.07.11, 03:39

За Україну (Кириленко) + Собор (Матвієнко) + ГП (Гріценко) + ЄП (Катерінчук) = Фронт Змін

    26.07.11, 07:13

    Це намагаються нам втокмачити, що єдиний "істінно опозіціонний" опозиціонер - це Юлія Тимошенко? Чи просто намагаються розколоти опозицію?

      анонім

      36.07.11, 10:25

      а ви не в курсі, що чєчєтов і та інша подібна мерзота давно в ігнорі адекватних журналістів?

        410.07.11, 08:07Відповідь на 3 від анонім

        Іноді він висловлює думки, що кружляють в кулуарах ПР. Треба ж знати про що вони там розмовляють На кого ставки роблять і кого фінансують.