хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про майдан

Останнім часом дуже багато постів з приводу доцільності існування майдану. Не можу промовчати. Моя думка така: майдан, як козацька січ. І там не завжди приваблива картинка, яка милує жіноче око. Там є усіляка публіка, але Майдан виконує основну функцію - протест проти незміненої олігархічної влади! Люстрацію не проведено! Винні у вбивствах не покарані. Ці покидьки і досі займають високі посади. Спротив громадськості не вичерпаний. Про який розгін може йти мова? У нас що воєнний стан оголошено? Ні? То тоді я розцінюю дії Кличка і прокурора, як злочинні. Методи застосовуються як при Януковичу в листопаді 2013 року. Кричать про палатки алкашів, а підпалили палатку ГО "Спротив". Це як розцінювати? І ще. Я особисто знайома з Миколою Бондарем. Знаю його як чесного, добропорядного громадянина, (в мирний час займався підприємницькою діяльністю).  З першого дня перебував на майдані. І якщо він вважає за потрібне і зараз перебувати на майдані - значить в цьому є сенс. 
У фейсбуці натрапила на такий пост, який доповнює мої думки:

Тупые приверженцы методов Кличка-Пидорошенка-Януковича! ЧИТАЙТЕ! ДУМАЙТЕ!
Существует много организаций на базе майдана: Громадський Сектор, Координацийна Рада, Рада Сотникив, там есть общественники, занимающиеся люстрацией, самоуправлением, судами, они пишут законы, тыкают власти по поводу коррупции, саботажа, предательства в армии и т.д. И это естественно не может нравится. Там есть некий элемент в виде тихарей и провокаторов, криминал. Но ведь с криминалом там не борются, а именно со всем майданом! а есть ещё бесплатный прессцентр - где, кроме как там вы можете оповестить прессу БЕСПЛАТНО? Или бомжей вы накормили и создали им за городом гетто-условия, чтоб не путались у Вас гламурных пидоров под ногами? Или велосипед вы можете бесплатно починить где-то в другом месте, как ни на майдане в велоферме?


Марина Миронюк:
"Тільки що повернулась з майдану.
Після того, як я на власні очі бачила все що там відбувалось, інтервью кличка на першому каналі стало не просто розчаруванням, він брехав не гірше кісєльова. Кличко - іуда нашого часу. Склалось враження, що за останні місяці, коли влада всіляко намагалась утопити майдан у брехні, вони самі повірили в те, що на майдані алкаші, бомжі і злочінці. Стосовно сьогоднішніх подій.
На сьогодні було заплановано зустріч адміністряації КМДА та ради майдану, для обговорення ситуації. До речі: з того часу як кличка обрали мером, він жодного разу не прийшов на майдан, мотивуючи це дуже просто - є купа чиновників, от нехай вони і ходять (перефразую: не царское это дело). Майданівці були дуже здивовані, це нічого не сказати, появою зранку комунальнників у супроводі батальйонів Київ-1 і Київ-2. Не менше здивування викликали особи "комунальників". За місяці стояння на майдані морди беркутівців запам'ятались не погано, а під помаранчевими жилетами комунальників добре проглядали бронежилети. Беркут довго розмовляти не вміє, мабуть бракує словарного запасу, тому вони майже одразу почали просто перевертати намети. Майданівці спробували захистити своє майно, у відповідь отримали пару шумавих гранат, які навмисне намагалися кинути як можна ближче до спвробітників ЗМІ, що на той момент вже були на майдані. А далі пішла жара: "комунальники" просто палили намети, майданівці запалили шини, батальйон Київ-1 стріляв з травматів по майданівцям, майданівці вхопили бруківку і дали відсіч. Батальйон Київ-1 випішив, що своя шкура дорожча за якийсь парад президента і ретирувався....от така от х@ня, малята...
А для тих хто кричить, що немає там вже людей із старого майдану: мене знову пригріли і нароїли смачною кавою ті самі люди, що й в ніч з 18 на 19 лютого...І всі хто хоче поливати брудом Майдан можуть одразу йти в ЖОПУ!
P.S.на цей раз хлопці витовкали мене з Майдану, бо готуються до силової зачистки. На час мого відїзду Майдан був оточений ментами з усіх боків: Інститутська, Михайлівська, Городецького і т.д....На Михайлівській площі бачила цю свору на власні очі. І на додачу: на даний момент Майдан - тил добровольчих батальйонів, паплюжачі Майдан, влада замовчує скільки допомоги відправляється з Майдану на схід в зону АТО.
Ах да, забула подякувати кличку за спалені намети з касками, бронежилетами та медикаментами, які повинні були завтра відправити нашим солдатам."(ц)

Алла Яворська: "Переговори з Майданом.
Влада: Майдан повинен розійтись. Там бомжі, які своїм штином заважають пахнущім киянам і Кличку зокрема.
Майдан: Ви знайшли і посадили вбивць Небесної сотні.
Влада: Ми работаєм над тим. Є підозра, що то все Янукович. А у вас зато люди бухають прямо на Майдані!
Майдан: Ви провели люстрацію? Звільнили і посадили хабарників?
Влада: Не на часі. Зараз війна. Кожен бувший в команді Януковича нам зараз потрібен. А у вас зато хлопці в бронежилетах сидять в Києві. Могли б поїхати на війну! Ми ж не можемо покинути кабінетів. А їм ітак нема що робити.
Майдан: Ви розігнали те кодло під назвою Верховна Рада, які приймали закони 16 січня і безсоромно крали бюджет.
Влада: Ми не можемо їх так просто розігнати. То ж поважні люди! Ви не дивіться, що вони кричали забрати в України Крим і просили Путіна ввести війська. А у вас зато на Майдані є зброя і хлопці ходять в шльопанцях зі шкарпетками!
Майдан: Коротше, йдіть вирішувати ці три питання, потім прийдете - поговоримо.
Влада: Екстремісти!!! Камунальщики!!! Міліція!!! Терміново зачистити Майдан!!! В них там бомжі і неадеквати!!! Київ-1!!! Київ-2!!! Київ-двайсітьп'ять!!! На допомогу!!!!
А тим часом Кличко отримав субсидії на "супірстолицю Київ" в розмірі 1,8 млрд.грн.(еквівалент 211 тисяч бронежилетів за ціною 8500 гривень). Субсидії переважно безконтрольні. Субсидію надано з ПДВ, яке заплатили і ті майданівці, які все ще вимагають змін."(ц)

12

Коментарі

Гість: v a s y a VS

18.08.14, 13:12

".. Винні у вбивствах не покарані... ", а что известны уже исполнители..?! Да и организаторов не мешало бы знать..!
"..Методи застосовуються як при Януковичу в листопаді 2013 року.." - и в чём методы схожи.?!

"...Тупые приверженцы методов Кличка-Пидорошенка-Януковича..." - откуда берутся подобные заявители..?! где вы были чуть раньше.. !!
а если не знали, не предполагали, то тогда кто тупой..!!
может тупые те, кто майдан не поддерживал?! а вернее тех, кто майданом управлял..!!
Давайте спросим у Брюссельских деятелей, как они относятся к Порошенко, к Кличко !! так может тогда они тоже тупые?!))

    28.08.14, 13:22Відповідь на 1 від Гість: v a s y a VS

    А Ви самі часом не американський шпигун?

      Гість: v a s y a VS

      38.08.14, 13:39Відповідь на 2 від ЯКриворожанка

      а почему американский..?!

        48.08.14, 13:43Відповідь на 3 від Гість: v a s y a VS

        А чий? Російський?

          Гість: v a s y a VS

          58.08.14, 14:28Відповідь на 4 від ЯКриворожанка

          вообще то я украинец!! хоть и не кричу слава Украине... не понимаю зачем..!!! не кричу путин хуйло.. зачем .!!

            68.08.14, 14:36Відповідь на 5 від Гість: v a s y a VS

            Ну, я ж і кажу - українець шпіон.

              Гість: v a s y a VS

              78.08.14, 14:45

              между прочим кличко герой Украины, с орденом героя украины.. а не на словах.. ну да ладно..!!

              Остановить АТО- вот главная на сегодня задача!!

                88.08.14, 14:59Відповідь на 7 від Гість: v a s y a VS

                Не правильно. Зупинити АТО ми не можемо. Не від нас залежить. А от відправити в зону АТО тих, хто повинен цим займатися, це було б справедливо. Менти, СБУ, прокуратура - там їхнє місце. А чому вручають повістки простим громадянам, якщо у нас війна офіційно відсутня? Це що, задача громадян, ловити терористів? А кому тоді йдуть податки?

                  98.08.14, 15:12

                  Кожна революція має закінчуватись і починатись нормальне життя

                    Гість: v a s y a VS

                    108.08.14, 15:31Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                    террористов, ополченцев , боевиков... или войска РФ... вот кого на самом деле там зачищают..?! случайно не гражданских..?!
                    почему граница на распашку...?! по этому АТО столько вопросов..!
                    АТО это большая ошибка...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      15
                      попередня
                      наступна