хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Другий день автомайдану

Назар Олексевич 
Другий день Автомайдану

День розпочався з зустрічі на Мирогощанському державному іподромі на Рівненщині. У Мирогощі, Молодаво та сусідніх селах створено територіальні громади. Тому розмова виходила цікавою, практично корисною, наповненою практичним матеріалом. Проте прихід призначеного міністерством АПК “директора” в супроводі представника міліції, що прийшов на підприємство “для ведення слідчих дій” в зв'язку зі злочином самоправство та перевищенням повноважень не надто посприяв подальшій розмові. Водночас, подальші події набули практичної корисності: як спілкуватись з міліцією, що служить рейдерам. Особливо, коли рейдерство прикривається міністерською мантією. 

По цьому по дорозі у Хмельницький Автомайдан зупинився для спілкування з жителями Смиги, що вийшли протестувати проти рейдерства ДП “Смигаторф”, проти корпоратизації. Одним словом, громада ще не знала своїх можливостей чи прав, водночас здатна протестувати проти незаконного позбавлення себе власності. Тому наша зупинка біля колони протестуючих була для останніх мабуть чи не найсуттєвішим результатом акції. Але час покаже. 

Зовнішнє втручання у справи мирогощан спричинило значне запізнення групи Автомайдану на зустріч у Хмельницькому. Але зустріч у Хмельницькому все-одно відбулась, була цікавою і насиченою. Спілкувались переважно з головами громадських організацій. Питання землі, водних ресурсів отримали чи не найбільшу увагу, але, дякуючи попереднім нашим зустрічам, говорили фактично про майбутнє громад. Про громаду і державу, громаду і людину, людину і людину.
5

Коментарі