хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

Гість: burtka

8114.12.12, 20:49Відповідь на 79 від анонім

Про твою пам"ять нічого говорити не буду.
А от зауважу, що події тієї замітки стосуються приблизно середини XVIII століття...а сам вірш десь середини ХІХ століття. Конкретна відповідь на твої байки про "бежали от поляков под защиту русских крепостей".
До чого тут ХХ століття - С.Бандера та Р.Шухевич ?... Хоча, все вірно...твоя порода повинна їх пам"ятати, добре пам"ятати.
Пока...
разве я тебя просил оценить мою память?
если ты пишешь про "обурення в зв"язку з польською окупацією та насадженням чужої, не православної віри", то было бы логичным отметить, какой веры придерживались патриоты украинства бандера и шухевич. тебе слабо?
а про " ХХ століття " - это твои слова - " а недалекие предки "украинцев", до самого 1939 года, бежали от поляков под защиту НКВД ..."

    8214.12.12, 21:03Відповідь на 53 від Гість: Забанилигады

    При чем здесь Путин и паспорта? На видео все граждане Украины, только одни фашисты, которые хотят поставить памятник иуде, а другие против этого, обычные одесситы. Дали фашистам по мордасам и правильно сделали, хороший урок.А ви впевнені, що вони громадяни України? їх ватажок спілкується з консулами РФ(сам цього не заперечує), а границю з Придністров'ям перетинав, по паспорту громадянина РФ.І хто з них фашисти, ті хто мирно протестує, чи ті бритоголові, що їх б'ють?Єдине, що радує що німецька повія для вас іуда

      8314.12.12, 21:05Відповідь на 80 від Простафиля

      Ти за моє здоров"я не переживай.
      Питання - тут у блозі хтось когось з кимось стравлює? - Читай уважно останній рядок блогу. Маєш спростування то викладай, а не страхай мене останніми кадрами відео. Я не з лякливих.

        8414.12.12, 21:14Відповідь на 54 від Гість: Забанилигады

        Украинское государство впервые за историю человечества в ее границах, состоялось 21 год назад после всеукраинского референдума. Следовательно все жители Украины, независимо от национальностей, языка и вероисповеданий стали коренными народами Украины. Мы все имеем равные права, все одинаковые налогоплательщики и государство за наши налоги обязано обеспечить нам равные услуги.
        А о каких гостях ты там лапочешь, я не понимаю.
        В Конституції про права все написано. Народ України існує багато століть, а наші податки розграбовують бандити, яких до влади приводять ті, які себе не вважають українцями, такі як ви і вам подібні.Ми з вами не маємо рівних прав, радіо, телеефір, періодична преса та журнали 90% російськомовні, а держава приймає закони по знищенню того, що лишилося.

          8514.12.12, 21:16Відповідь на 33 від Нормальний

          де это было на видео?Одеса, протести проти встановлення пам'ятника відомій німецькій повії.так, дуже відома. все життя бекала на спотвореній російській, за те в іншому чудово проявилась однім місцем.

            8614.12.12, 21:16Відповідь на 83 від vov4ik126

            "Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, .." - желание автора заметки.

            Хочешь заработать сотку баксов? Действуй!
            Может рядом с тем бедолагой ляжешь.

              8714.12.12, 21:25Відповідь на 86 від Простафиля

              І ти вважаєш цю фразу як заклик до русофобії???
              З головою все в порядку???
              Читай блог повністю, а не вибірково.

                Гість: путлер капут

                8814.12.12, 21:35Відповідь на 79 від анонім

                я дивуюсь цій буртці, 21 рік - а вже таке "говністе", таке враження що крім політики та суперечок йому нічого не цікаве. політбот якійсь недолугий

                  8914.12.12, 21:42Відповідь на 54 від Гість: Забанилигады

                  А о каких гостях ты там лапочешь, я не понимаю. А про гостей це класика http://blog.i.ua/user/2583938/605847/

                    Гість: burtka

                    9014.12.12, 21:44Відповідь на 88 від Гість: путлер капут

                    я дивуюсь цій буртці, 21 рік - а вже таке "говністе", таке враження що крім політики та суперечок йому нічого не цікаве. політбот якійсь недолугийзаходи в "секс без границ", там ты не будешь таким удивленным.

                      Сторінки:
                      1
                      7
                      8
                      9
                      10
                      11
                      12
                      36
                      попередня
                      наступна