хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

Гість: Русич я

24123.12.12, 21:49Відповідь на 147 від Гість: Забанилигады

Ну насчет радио не нужно мне заливать, включи его и послушай на каком языке оно тебе балакает. А русские телепередачи, фильмы, газеты, журналы и книги, пользуются огромной популярностью на Украине потому что они лучше чем украинское, которое есть, но его мало, а не из-за того что кто-то пытается уничтожить украинский язык. А вы, господа националисты, вместо того чтобы беспричинно орать, пишите книги, снимайте фильмы на украинском языке и будет вам счастье. Да они и пишут и снимают, но оно такое ...

    Гість: Русич я

    24223.12.12, 21:51

    Сначала найди украинофобов "Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео"

      24323.12.12, 21:55Відповідь на 242 від Гість: Русич я

      Сначала найди украинофобов "Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео"А ви, що патріоти?

        Гість: Русич я

        24423.12.12, 21:58Відповідь на 243 від Нормальний

        Мы не украинофобы. Не боимся мы вас, не гуцульские селяне. И да, мы патриоты, в лучшем смысле этого слова, своей Родины !

          24523.12.12, 21:58Відповідь на 244 від Гість: Русич я

          Мы не украинофобы. Не боимся мы вас, не гуцульские селяне. И да, мы патриоты, в лучшем смысле этого слова, своей Родины !Росії

            Гість: Русич я

            24623.12.12, 22:01Відповідь на 245 від Нормальний

            А я было поверил что ты нормальный. Наверное когда спотыкаешься тоже Россия виновата

              24723.12.12, 22:18Відповідь на 246 від Гість: Русич я

              А я было поверил что ты нормальный. Наверное когда спотыкаешься тоже Россия виноватаФігня це все, патріоти своєї Батьківщини не можуть говорити на мові країни, яка закопала в землю 10 мільонів їх співвітчизників."Жити в країні та розмовляти іноземною мовою може тільки гість, завойовник, або несповна розуму" Шарль Бернар.

                Гість: burtka

                24823.12.12, 22:39Відповідь на 239 від Нормальний

                ты сам мне начал рассказывать про богатство мовы, а я легко развенчал твой миф, мова не различает даже такие простые понятия. ты тоже будешь, как булгаковский герой "я его спросил, как по-украински кот, он сказал - кит, а когда я спросил его, как по-украински кит - он обиделся и перестал разговаривать со мной"? Є Кит і є кіт, вже пора знати.
                Кит, кашалот,головач,плавун, а , кіт, мурчик, кітка, кішечка, кішка, котисько, котище, котяра, котятина, кошеня, кошенятко, кошеняточко.
                это ты булгакову рассказывай, который очень точно описал появление укранствующих в русском киеве. петлюровцы тоже оччень удивились, что в киеве никто по-украински не разговаривает, и они смогли только вывески поменять, как большевики в харькове.

                  Гість: burtka

                  24923.12.12, 22:40Відповідь на 240 від Нормальний

                  ты будешь возражать, что русь создали рюриковичи?А рюріковичі це московити, фіни чи чингисіти?ты мне хочешь намекнуть, что рюриковичи - украимнцы?

                    Гість: Русич я

                    25023.12.12, 23:04Відповідь на 247 від Нормальний

                    Интересно у тебя выходит - живем на Руси, а говорить должны на мове. Где логика ?

                      Сторінки:
                      1
                      23
                      24
                      25
                      26
                      27
                      28
                      36
                      попередня
                      наступна