хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Що до русофобії.

  Після останніх моїх публікацій, мені почали надходити "закиди", що до моєї русофобії, про те я  вроді не публікував замітки, де принижував росіян, і не писав статті, де б йшлося про претензії, що до територіальної цільності, території  Російської Федерації, не писав нічого що до того, що державною мовою Росії, має бути українська.Я лише намагався  донести, до загалу, історичні факти, які є вивчені та доведені науковцями.Але  тепер я зовсім не виправдовуюся, просто мені не зрозуміла реакція  тих людей, які сприйняли цю інформацію "в штики".Я  є з тих людей, хто називає речі своїми іменами, і якщо в Україні на протязі віків, росіяни поводилися  як звірі, то я не можу  відноситися до них толерантно, для мене це не тільки не братський народ, це народ ворожий (і хай мене пробачають кращі представники цієї нації, які є жаданими гостями на нашій землі).

Кращий захист, це напад, як я зрозумів.Тепер для тих в кого в мізках засів Путін.Спробуйте мені "скинути", щось подібне.

Дуже хотів би побачити, як українці в російському місті , б'ють ногами росіян, за те що ті протестують проти встановлення, в центрі міста, пам'ятника ,ну хоча би Бандері .( який на відміну від Катерини, не зробив нічого поганого для Росії)

Готовий кожному українофобу заплатити 100 дол. за подібне відео.


37

Коментарі

19118.12.12, 20:44Відповідь на 186 від Гість: Забанилигады

До чого тут інші, я відправляю в ігнор тільки по двом причинам: за нецензурну лексику і у відповідь.Якщо помітив, я ніколи не матюкаюся та не хамлю, навіть тоді коли коли опонент мені відразливий.Тепер про мізки, розумні люди не стали б голосувати за двічі судимого зека, тільки з тих причини, що він земляк та говорить по рускі. А тепер дай мені відповідь, це хіба українці скликали сепаратистський з'їзд в Севєродонєцку?Чи може не ПР підписувала харківські угоди, чи може не Табачник переписує підручники з історії, чи може не Колісніченко подав Закон "Про мовну політику", і тд, (я з цього поводу можу книжку видати), а коли ми починаємо захищати своє, то ви починаєте говорити, що це міжнаціональний розбрат, ні малята так справа не піде, тренуйтеся, цього терпіти ніхто не буде.

    19218.12.12, 20:55Відповідь на 187 від Гість: Забанилигады

    А о каких гостях ты там лапочешь, я не понимаю. А про гостей це класика http://blog.i.ua/user/2583938/605847/" Убогий человек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится языком и нацией, к которой он принадлежит."Ну, ну Шарль Бернар- убогий, а гордитися своєю нацією, мовою та державою, називається патріотизмом.Нормальные вообще-то сразу бы поняли чью убогость я имел ввиду, приведя эту цитату.Ну зрозуміло, ми убогі, а оце духовно продвинуті http://media.hl.ua/video/view/user/2246, http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QuxLer0npyQ* lol*

      19318.12.12, 20:56Відповідь на 188 від Гість: burtka

      Сказати правду алкашу, що він алкаш, це приниження, бо він може кинути коли захочеКоротше ти хочеш, щоб я їх полюбив, але я не садомазохіст.тогда, люби слушать и свой адрес, что ты тут лишний.Не думаю, що я став би таке вислуховувати.

        Гість: burtka

        19418.12.12, 21:07Відповідь на 193 від Нормальний

        Сказати правду алкашу, що він алкаш, це приниження, бо він може кинути коли захочеКоротше ти хочеш, щоб я їх полюбив, але я не садомазохіст.тогда, люби слушать и свой адрес, что ты тут лишний.Не думаю, що я став би таке вислуховувати.а зачем ты меня заставляешь слушать, что я "живу на твоей земле" и поэтому "должен уважать все украинское"?

          Гість: burtka

          19518.12.12, 21:09Відповідь на 194 від Гість: burtka

          не там знак цитаты вставил. "я" - это к твоему "живу на своей земле".

            19618.12.12, 21:12Відповідь на 189 від Гість: burtka

            русины себя до сих пор называют русинами, в отличае от манкуртов-украинцев. ты о чуждой русской крови везде говоришь, а это и есть - фашизмНу ви то себе рускіми називаєте, тобто словом- прикметником, який відповідає на питання чиї?А я відповім- ординські ( Ви монголи, монголи Золотого Тамерлана онучата голі Т. Шевченко).Ну це так аперкот за хамство І не потрібно мені ярлики вішати, для мене всі люди одинакові, я це вже раз десять писав: " я відношуся до людей інших національностей рівно так, як вони відносяться до нашої державності, незалежності, мови, символів, та національних традицій". До держави Росія я відношуся негативно, а народ Росії, який на 90% підтримує антиукраїнський курс, вважаю ворожим. Скажи мені, чому я маю вважати по іншому?

              19718.12.12, 21:16Відповідь на 194 від Гість: burtka

              Сказати правду алкашу, що він алкаш, це приниження, бо він може кинути коли захочеКоротше ти хочеш, щоб я їх полюбив, але я не садомазохіст.тогда, люби слушать и свой адрес, что ты тут лишний.Не думаю, що я став би таке вислуховувати.а зачем ты меня заставляешь слушать, что я "живу на твоей земле" и поэтому "должен уважать все украинское"?Ти живеш на українській землі, а на цій землі завжди було сповна зрадників та покидьків, тому це твій вибір.

                Гість: burtka

                19818.12.12, 21:19Відповідь на 191 від Нормальний

                кстати, в северодонецке собрались обсудить сепаратистские действия (не слова) западных областей. для справки, тогда западные области силой отстранили от исполнения обязанностей чиновников, назначаемых центральной властью (что полностью противоречит унитарности), и прекратили платежи в бюджет. тебя пучит от того, что остальные области решили обсудить эти действия в северодонецке?

                  Гість: burtka

                  19918.12.12, 21:22Відповідь на 197 від Нормальний

                  Сказати правду алкашу, що він алкаш, це приниження, бо він може кинути коли захочеКоротше ти хочеш, щоб я їх полюбив, але я не садомазохіст.тогда, люби слушать и свой адрес, что ты тут лишний.Не думаю, що я став би таке вислуховувати.а зачем ты меня заставляешь слушать, что я "живу на твоей земле" и поэтому "должен уважать все украинское"?Ти живеш на українській землі, а на цій землі завжди було сповна зрадників та покидьків, тому це твій вибір.от того, что ты назвал земли моих предков "украинскими", я не собираюсь уезжать куда-то или уважать твои претензии.

                    20018.12.12, 21:25Відповідь на 199 від Гість: burtka

                    Сказати правду алкашу, що він алкаш, це приниження, бо він може кинути коли захочеКоротше ти хочеш, щоб я їх полюбив, але я не садомазохіст.тогда, люби слушать и свой адрес, что ты тут лишний.Не думаю, що я став би таке вислуховувати.а зачем ты меня заставляешь слушать, что я "живу на твоей земле" и поэтому "должен уважать все украинское"?Ти живеш на українській землі, а на цій землі завжди було сповна зрадників та покидьків, тому це твій вибір.от того, что ты назвал земли моих предков "украинскими", я не собираюсь уезжать куда-то или уважать твои претензии.Ну тоді вся моє риторика має сенс.

                      Сторінки:
                      1
                      18
                      19
                      20
                      21
                      22
                      23
                      36
                      попередня
                      наступна